KAMIONOM VUKAO AUTOMOBIL, UNIŠTIO JOŠ PET! Neviđen snimak udesa sa Vračara, napravio propast, delovi kola rasuti po ulici! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

01.10.2023

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uništio parkirana vozila dok je kamionom vukao automobil.

KAMIONOM VUKAO AUTOMOBIL, UNIŠTIO JOŠ PET! Neviđen snimak udesa sa Vračara, napravio propast, delovi kola rasuti po ulici! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/www.instagram.com/moj_beo_grad_/

Tokom večeri došlo je do incidenta u saobraćaju u Ulici Vojvode Šupljikca na Vračaru, kada je kamion "vukao" jedan automobil, a zatim oštetio pet vozila koja su bila parkirana. 

Fotografije i snimci su objaljeni na Instagram profilu "serbialive_beograd" na kojima se vide automobili sa pričinjenom velikom materijalnom štetom. 

Takođe, na Instagram stranici "moj_beo_grad_" objavljen je snimak incidenta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Na snimku se vidi kako, dok kamion pokušava da prođe, vuče za sobom automobil i tako pričinjava materijalnu štetu na parkiranim vozilima.

- Vozač kamiona vukao auto sa parking mesta i unakazio 5 automobila, Vojvode Šupljikca - stoji u opisu objave na ovom Instagram profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading