KOSTA JE ISPALIO RAFAL U HOLU ŠKOLE! UBIO JE I MALENU BOJANU : Uživala je u pobeđivanju, da slika i da poklanja - JEDNOM DEČAKU JE BILA NAJVEĆI UZOR

Autor:

Hronika

30.09.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O Bojani Asović ubijenoj na poziciji dežurnog đaka, najlepšim rečima govore svi iz okruženja, a najviše nedostaje bratu kojoj je se divio.

KOSTA JE ISPALIO RAFAL U HOLU ŠKOLE! UBIO JE I MALENU BOJANU : Uživala je u pobeđivanju, da slika i da poklanja - JEDNOM DEČAKU JE BILA NAJVEĆI UZOR

Foto: Facebook

Bojana Asović (12) jedna je od deset žrtava dečaka ubice Koste Kecmanovića. 

Ubijena je na holu škole OŠ "Vladislav Ribnikar" kao slučajna žrtva, samo zato što je bila na početku dnevnika i što joj je pripao zadatak da dežura sa drugaricom iz razreda Anom Božović.

Pored njih u istom holu su ubijeni i školski čuvar Dragan Vlahović i Sofija Negić, učenica sedmog razreda. 

Foto: Facebook

Bojana Asović ubijena je sa samo 12 godina

Za svom decom i čuvarom prolivene su i prolivaju se i dalje reke suza, a o Bojani njeni najbliži govore kao o izuzetno odgovornoj, vrednoj i uvek nasmejanoj devojčici koja je imala više hobija.

- Iako bila veoma mlada, Bokica je bila besprekorno odgovorna, vredna, saosećajna i brižna. Umela je da uteši i ohrabri i da bude pravi prijatelj - kaže rođaka devojčice. 

Bojana je volela da crta i slika i da radove poklanja dragim osobama. 

- Mnogo lepo je crtala i slikala, a volela je i da učestvuje na konkursima sa svojim radovima gde je osvajala nagrade. 

Republika

Foto: Printscreen

Bojana Asović sahranjena je na Novom Bežanisjkom groblju

Posebna tuga nadvila se na dom Asovića, a njen mlađi brat je od kobnog 3. maja neutešan.

- Za Bojanu je brat bio mnogo vezan. Napisao je rad "Osoba kojoj se divim", u kojem je svoju seku istakao kao najvećeg uzora. Sa njenom smrću brat je izgubio podršku koja ga je gurala da dosegne visine i bude slobodan kao što je ona bila u izvođenju gimnastičarskih tačaka. Ta devojčica će porodici ostati većni uzor za borbenost, hrabrost i ljubav koju je davala, a isto tako i umela da je primi- ističe naš izvor.

O kvalitetima ubijene devojčice pišu znanci i neznanci na društvenim mrežama, gde objavljuju i njene fotografije.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tijana

30.09.2023 17:47

Sta uradi ludak i ubica?!

МиБ

30.09.2023 19:32

Због поступака и начина поступања прогласити сотону за пунолетну особу и тако му судити... пресуда? ... једина могућа ...

Lidija

01.10.2023 12:43

Ja ga ne bih ubila.Poslala bih ga u sibir u sred najveće hladnoće da crkne sam i da ga prožderu divlje životinje. Njemu nema pomoći, a uz sve nevine i uništene živote,njegovo postojanje nema smisla.