KOSTA JE PSIHOPATA KOJI ĆE OPET UBITI: Njegov otac i majka moraju takođe biti veštačeni jer su oni apsolutno krivi

Autor:

Vesti

29.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktora Vladimira Kecmanovića i genetičarku Miljanu Kecmanović psiholog smatra krivima za zločin sina i da bi i njih trebalo psihološki veštačiti.

KOSTA JE PSIHOPATA KOJI ĆE OPET UBITI: Njegov otac i majka moraju takođe biti veštačeni jer su oni apsolutno krivi

Foto: Instagram, twitter

Kosta Kecmanović je psihopata i on će ubiti svaki put, tvrdi Mila Alečković Nikolić klinički psiholog i antropološki psihijatar. Govoreći o maskru na Vračaru u kojem je dečak ubica usmrtio devetoro dece i školskog čuvara, Mila je rekla da zločinac sa 13 godina i devet meseci nije bio dete budući da je već postigao nivo da njegova inteligencija bude ne vrhuncu. 

 - Kosta sad kakav je on je apsolutno povratnik, on će ubiti svaki put. Kad je karakter psihopatski to je povratništvo - recidivizam 100 posto. Za mene je on mentalno punoletan, ali formalno-pravno je maloletan. Ljudska genetička inteligencija je u 11, 12. godini na vrhuncu i nikada neće biti veća. Ovaj dečak, tj. momak je bio na vrhuncu kognitivne inteligencije - rekla je Alečković Nikolić gostujući na "Slavija-info" kanalu. 

Smatra da Kosta Kecmanović nije dete iako ga zakon tako tretira. 

- Po određenim zakonima on ima psihopatski profil i nestručna je dijagnoza da je podvojena ličnost jer nema kliničke slike za to, ovde je
endogena prava psihopatska struktura, nije samo crta, nego karakter
- rekla je ćerka Mire Alečković jedne od nekoliko najpoznatijih srpskih pesnikinja. 

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović se nalazi u pritvoru jer je njegov sin masovno ubistvo počinio očevim oružjem

Psiholog je na osnovu snimka radiologa Vladimira Kecmanovića, koji je postao veoma viralan pošto je njegov sin počinio masovno ubistvo u svojoj osnovnoj školi na Vračaru, 3. maja, istakla da smatra da je neophodno da se obavi i i psihološko veštačenje oca, kao i majke. 

- Vladmir Kecmanović izgleda starije. Na primer, melanholici su uvek stariji mentalno. On je hronološki mlađi, ali deluje dosta staro. Videla sam u tom jednom poslednjem videu da kada govori on nema nistagmus. Za mene je to ipak znak. Nema pokretanja očnih bulbusa, a svi psihijatri znaju šta to znači. Prema tome, taj otac mora da bude dobro veštačen, trijažiran. Takođe i majka dečaka. To bi trebalo da rade tri potpuno nezavisne instance, da se vidi kakvi su to roditelji - istakla je Mila. 

Foto: Instagram, twitter

Miljana Kecmanović majka dečaka ubice

Ona ni ne dovodi u pitanje da li su Vladimir i Miljana Kecmanović krivi za zločin sina.

- Roditelji monstruma su po difoltu krivi. Jasno je kao dan da jesu pogotovo što je maloletan - kazala je, pa uporedila ga sa nacističkim doktorom koji je kriv za nekoliko stotina hiljada uništenih života. 

 -Ti prvi teški ispiti su trijaža za karakter... a neki bi da ih preskoče... ne znam kako je on to sve prošao. Za Vladmira neki kažu da je bio jako dobar lekar, a neku kažu nije. I Mengele je bio dobar lekar pa šta, ništa to ne znači...Kakav je karakter Vladimirov to ne znam i ne mogu da sudim. Opet kažem, po komandnoj odgovornosti roditelji su apsolutno krivi jer su oni prvo utočište tog malog monstruma tog nesrećnog mladića koji se pretvorilo u monstruma - istakla je Mila Alečković Nikolić.

Foto: Facebook/Printscreen

Psiholog Snežana Repac - sa stručne strane gledišta

Vladimirov ukočeni pogled

Psiholog Snežana Repac je objasnila da ukočeni pogled može ukazivati na ozbiljnu patologiju i defekte centralnog nervnog sistema.

- Ako nema pokretanja očnih bulbusa to može biti neurološka posledica, a tu situaciju može da prouzrokuje i famako terpija. Ukočeni pogled mogu da izazovu strah i tenzija, ali to može biti i produkt svesne radnje - pojašnjava Repac za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (10)

Loading
Tanja

29.09.2023 18:32

Otac , doctor ga vodio u streljanu,ucio da barata oruzjem!Oruzje je od kuce doneo da nam poubija decu! U skoli ,svoje skolske drugare, oruzjem koje je od kuce doneo bezosecajno poubijao... Majka prosveti radnik dozvolila da ide u streljanu,da uci da barata oruzjem.Jos uvek radi u prosveti zasto? Sestra nosila bratov noz u rancu ! Oruzje je od kuce doneo u skolu ! Roditelji su ga ucili da barata oruzjem ! Zasto majka i dalje radi u prosveti ? Zasto je majka na slobodi ?

Odgovori 7 25
fuj

29.09.2023 22:52

Feminošovinisti.. znači muško dete od 13 godina je dostiglo mentalnu zrelost i treba biti živo spaljeno. Ali polugole od 17 sa 80kg i 2m su mentalno deca.

Odgovori 12 4
Toni

30.09.2023 13:05

@fuj - To nije dete, to je monstrum. I da, treba ga "živog spaliti" ili bar zatvoriti do kraja zivota da svetlost dana ne vidi nikad.

Mina

30.09.2023 02:06

Zena je obrazovana, ima porodicni pedigre, ali ima tu neke falinke.