TEŽAK RASPORED SE NASATAVLJA: Polet dočekuje još jednog kandidata za najviši plasman!

Autor:

Sport

28.09.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naisus nakon duela sa dva prvoplasirana tima, ide na noge fenjerašu.

TEŽAK RASPORED SE NASATAVLJA: Polet dočekuje još jednog kandidata za najviši plasman!

Foto: FK Naisus 1977 Rožina

U okviru osmog kola Nišavske okružne lige ekipa Poleta iz Vitoševca ugostiće sastav Naisusa iz Rožine.

Prošlogodišnji prvak Opštinske lige Aleksinac, tim iz Vitoševca vratio se u okružni rang nakon sedam godina, ali u istom posle sedam odigranih mečeva ne stoji najbolje na tabeli. Sastav Poleta i dalje ne zna za bodove, a pored toga i gol razlika nije u najboljem "tonu". Sedad puta su tresli mrežu rivala njihovi fudbaleri, dok je dvadeset puta više savladan njihov golman.

Ruku na srce, novajlija u ligi imao je u dosadašnjem toku prvenstva zaista težak raspored, što je dovelo do ovih rezultata, ali se očekuje u klubu da će u narednom periodu polako uhvatiti priključak za sredinu tabele. 

Republika

Foto: FK Polet Vitoševac

Teren u Vitoševcu

Subotnji gost u Vitoševcu, sastav Naisusa se trenutno sa učinkom od četiri trijumfa i tri remija nalazi na šestoj poziciji na tabeli sa 15 osvojenih bodova. Tim iz Rožine spada u grupu ekipa koje i dalje nisu doživele poraz u novoj sezoni.

Dva vezana remija trenutno ima sastav iz Rožine, i oba su sa ekipama koje trenutno dele prvu poziciju sa po 17 osvojenih bodova. Igrači Naisusa žele da se što pre vrate na pobednički kolosek, a odličnu priliku za to, barem po stanju na tabeli imaće u subotu u Vitoševcu.

Polet (Vitoševac) - Naisus (Rožina)

Subota, 30. septembar od 15 časova

Teren u Vitoševcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading