BITAN DUEL ZA OBA SASTAVA: Dva prvoplasirana tima odmeravaju snage u Kozjaku!

Autor:

Sport

28.09.2023

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac i Mladost žele trijumf za nastavak serije.

BITAN DUEL ZA OBA SASTAVA: Dva prvoplasirana tima odmeravaju snage u Kozjaku!

Foto: FK Mladost Donja Borina

U okviru šestog kola Međuopštinske lige Jadar ekipa Borca iz Kozjaka ugostiće sastav Mladosti iz Donje Borine.

Domaćin subotnjeg duela, sastav iz Kozjaka je u trenutni rang stigao preko baraža iz Opštinske lige, i trenutno se nalazi na prvoj poziciji na tabeli. Učinak od pet trijumfa iz isto toliko mečeva uz gol razliku 15:3, je svakako veliki uspeh, ukoliko ste u ligi pod statusom "novajlija". 

Još jedna jako bitna stavka jeste da je Borac gotovo sve mečeve dobio, barem po rezultatu "lako", jedini trijumf koji je ostvaren minimalnom prednošću jeste na gostovanju ekipi Luk, u okviru drugog kola prvenstva.

Republika

Foto: FK Borac Kozjak

Teren u Kozjaku 

Subotnji gost u Kozjaku, tim iz Donje Borine takođe igra odlično od starta sezone, ali se trenutno sa učinkom od četiri trijumfa i jednog remija nalazi na deobi druge pozicije na tabeli, sa 13 osvojenih bodova. Na gostovanju Jelavu ekipa Mladosti je remizirala sa domaćinom, rezultat tog susreta je bio 3:3.

Prošlogodišnji učesnik baraža za Mačvansku okružnu ligu nije uspeo da se domogne iste preko doigravanja, i sada su pred klubom iste ambicije, napad na sam vrh tabele i šansa da se zaigra u okružnoj ligi.

Krilni napadač Mladosti, Goran Aleksić je za naš portal povodom duela sa aktuelnim liderom na tabeli izjavio:

- Očekuje nas vrlo bitna utakmica, nadamo se pozitivnom rezultatu. U ekipi vlada pravo drugarstvo i jedva čekamo da dođe subota, da istrčimo na teren i ostavimo srce na istom kako bi stigli do trijumfa. Napred Borina!

Borac (Kozjak) - Mladost (Donja Borina)

Subota, 30. septembar od 15 časova

Teren u Kozjaku

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading