TVOJ BRAT (5) PRAVI MAŠINE DA BI ODLETEO PO TEBE NA DALEKU PLANETU: Dirljivo pismo bake stradale Sofije Negić za devojčicin rođendan

Autor: Republika, S.S.

Hronika

14.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofijina baka je svojoj unuci posvetila dirljivo pismo

TVOJ BRAT (5) PRAVI MAŠINE DA BI ODLETEO PO TEBE NA DALEKU PLANETU: Dirljivo pismo bake stradale Sofije Negić za devojčicin rođendan

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic

Devojčica Sofija Negić, žrtva masovnog ubistva u "Ribnikaru", juče bi napunila 14 godina, a njeni najmiliji proveli su taj dan u neizlečivom bolu prisećajući se divnih uspomena, koje je ova jedinstvena devojčica ostavila iza sebe.

Među njima je i njena baka Đulkica, koja je svojoj unuci posvetila dirljivo pismo, a koje je objavio portal Javniservis.net. Uz dozvolu pomenutog sajta i Republika prenosi reči Sofijine bake, koja je opisala kakvog je anđela imala pored sebe.

- Najdraža moja Sofija, Sofi, ovo je uvek bio jedan od najsrećnijih dana u mom životu, kad smo svi bili zajedno i pevali ti pesmu "Danas nam je divan dan, našoj Sofiji rođendan"! Ti si bila presrećna, uživala si kad smo svi zajedno, nasmejani i veseli, tu su naravno i pokloni. Naravno i torta, koju je mama s ljubavlju pravila.

Od onog najnesrećnijeg dana, 3. maja 2023. godine, kada sam pitala tvoju mamu, koju obožavaš i voliš, kao i tvog tatu: "Da li je živa, s druge strane čujem jedva izgovorenu reč: "Nije". Celi svet se srušio na mene. Želela sam samo da umrem i budem s tobom. To se nije, maco moja, dogodilo. Zatim sam mislila da je to ružan san, da ćeš se pojaviti onako vesela, nasmejana, puna života i izlečiti svu tugu i bol, kao što si to i ranije činila. Dovoljan je tvoj iskreni osmeh i snažan zagrljaj, svi bolovi i problemi nestanu.

Šta da ti danas, srce moje, na tvoj 14. rođendan poželim, osim da si s anđelima i dragim osobama, da se družite jer vas je mnogo, nevinih, mladih, najboljih iz celoga sveta nastradalo na takav način. Želim ljubavi moja, anđele moj, da sa ostalim drugarima, anđelima, sačuvate svu decu sveta, da se ovakva zlodela ne ponove i ako možete popravite ovaj svet. 

Dušo moja, ti znaš da sam uvek sa tobom, uvek ću biti i beskrajno te volim. Radujem se danu kada ćemo se sresti i kada ćeš me čvrsto zagrliti. Svima je preteško i puno te dobrih ljudi voli. Nisu, Sofi, svi zli. Mnogo pati tvoj ujko i svaki dan te posećuje. Puno nedostaješ svom bratu, koji nema još pet godina, svašta je on planirao da uradi sa svojom sekom Sofijom. Sada, stalno pravi neke mašine, da ide na neku daleku planetu i da te vrati kući. 
Zbog njih, mame, malog brata, tate, ujke, dede i svih kojima neizmerno nedostaješ, moram ostati s njima jer ja sam mama i baba i tu sam da pomognem. Mada, ljubavi, bol je ogromna i nikad neće proći. Sunce moje, srećna sam što te imam, ma gde da si. 
13.09.2023. 
Zauvek tvoja baba Đulkica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Tanja

14.09.2023 19:59

Dusa se cepa,bili,suza,suzu stize.

Rada

14.09.2023 21:16

Ovo je da ti srce pukne,neka dragi Bog da snage ovim ljudima da izdrže

TicA

14.09.2023 21:34

Neka te anđeli čuvaju, a tvojim najmilijima zelim snagu da izdrze.. Srecan rodjendan lutkice❤️

Ena

17.09.2023 22:12

Kada bih mogla,svojim rukama bih zadavila to cudoviste! Ko je on da oduzme dete majci, ocu,bratu ,baki?