STANISLAV DOBIO ŠUT-KARTU, MAJA MU UKINULA VRELE AKCIJE: Ušunjao se u krevet, pa iznuđivao intimne odnose!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak se ušunjao Maji u krevet, ona mu poručila da je vreme za spavanje.

STANISLAV DOBIO ŠUT-KARTU, MAJA MU UKINULA VRELE AKCIJE: Ušunjao se u krevet, pa iznuđivao intimne odnose!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Maja Marinković

U ranim jutarnjim satima starleta Maja Marinković, kao po običaju, zajahala je Stanislava Krofaka, njenog novog dečka, ispod pokrivača. 

Naime, Maja i Stanislav nisu mogli da se odupru strastima, te su se prepustili vreloj akciji. Marinkovićeva je već danima aktivna otprilike u isto doba jutra, kada Stanislavu ispod pokrivača pokaže svoje znanje, kom ona ne može nikako da odoli. 

Ipak, čini se da Maja nije baš uvek raspoložena za odnose, pa je tako danas odlučila da udari Stanislavu čežnju i preskoči se*s. Ona je otišla u krevet i sačekala ga da se istušira, a kada joj se pridružio ispod pokrivača, samo mu je dodala masku za spavanje i okrenula leđa.

 

Iako svi bruje o njihovim žestokim akcijama pod pokrivačem, Maja se ipak kontroliše u popodnevnim časovima i slobodno vreme koristi za spavanje.

Podsetimo, Stanislav je prethodne noći tokom intervjua sa voditeljem progovorio o odnosu sa Mionom Jovanović, ali i novom devojkom Majom. 

- Ja sam njoj rekao da sam ranije, pre nje posećivao svinger barove. Ona je posle toga stalno ispitivala se što sam ja išao tamo, pa sam se našalio s njom i rekao joj da idemo zajedno. Testirao sam je da li bi ona išla, ali nisam imao zlu nameru. Stvarno je sve to bila samo jedna velika šala. Za mene je njena veza sa Ša prava sramota. Bočlje joj je da pogleda svoju vezu. Šta sam ja uradio loše ako sam, dok sam bio slobodan, išao u striptiz, ili svenger bar?! - kazao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading