STANISLAV ODUŠEVLJEN MAJINIM "BORILAČKIM" VEŠTINAMA: Saznao kako je tukla Cara, pa izvukao NAJMRAČNIJE tajne iz njihovog odnosa!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je otkrila Stanislavu kako je fizički zlostavljala Filipa Cara, on nije mogao da skine osmeh sa lica.

STANISLAV ODUŠEVLJEN MAJINIM "BORILAČKIM" VEŠTINAMA: Saznao kako je tukla Cara, pa izvukao NAJMRAČNIJE tajne iz njihovog odnosa!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić. Printscreen

Lepi Mića nakon sinoćne emisije "Nominacije" odlučio je da posavetuje Stanislava Krofka da raskine što pre sa Majom Marinković jer smatra da se ljubavnim odnosim sa njom kanali i da može mnogo bolje da se pokaže u rijalitiju. 

Iako je Mića na sve moguće načine pokušavao da dočara Stanislavu da mu Maja ne treba i indirektno ga upućivao da se više posveti temi sa bivšom devojkom Mionom Jovanović, Krofak je odlučio da svoj stav ne menja i da se drži priče kako ga mlada pevačica sa kojm je bio ne zanima više. 

Maja je, s druge strane, bila potpuno iskrena prema Stanislavu, pa mu je odala sve svoje mračne tajne i priznala kako se ponašala u svojim prethodnim ljubavnim odnosima. Spomenula je svoju romansu sa Filipom Carem, kao i vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a zatim ocrnila maksimalno svoje umeće u kuhinji:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pink

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Filip Car

 

-  Znaš koji cirkus... Ja sam jako ljubomorna, haos sam pravila. Generalno sam okej, u kuhinji ne, samo sam jaja znala da ispržim, samo osnovno - prepričavala je Maja Stanislavu.

- S kim si takav si, oni su to budili u tebi... Što se mene tiče, ti ćeš imati moju šifru od telefona, ja sa tobom planiram ozbiljno - govorio je Stanislav.

 

 

Ono što je posebno šokiralo publiku, jeste činjenica da je Stanislav bio oduševljen onim što mu je Maja priznala o sebi i da joj je obećao kako će u njegovom slučaju biti drugačija, s obzirom da on neće buditi ništa loše u njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading