MAJA JAŠE STANISLAVA KAO DA JE NA RODEU: Pogledajte u kakvim pozama je Panteru dovela do LUDILA, on nije mogao da se obuzda!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pokazala znanje!

MAJA JAŠE STANISLAVA KAO DA JE NA RODEU: Pogledajte u kakvim pozama je Panteru dovela do LUDILA, on nije mogao da se obuzda!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U ranim jutarnjim satima starleta Maja Marinković, kao po običaju, zajahala je Stanislava Krofaka, njenog novog dečka ispod pokrivača. 

Naime, Maja i Stanislav nisu mogli da se odupru strastima, te su se prepustili vreloj akciji. Marinkovićeva je već danima aktivna otprilike u isto doba jutra, kada Stanislavu ispod pokrivača pokaže svoje znanje, kom on ne može nikako da odoli. 

 

Podsetimo, Stanislav je prošle noći tokom intervjua sa voditeljem progovorio o odnosu sa Mionom Jovanović, ali i novom devojkom Majom. 

- Ja sam njoj rekao da sam ranije, pre nje posećivao svinger barove. Ona je posle toga stalno ispitivala se što sam ja išao tamo, pa sam se našalio s njom i rekao joj da idemo zajedno. Testirao sam je da li bi ona išla, ali nisam imao zlu nameru. Stvarno je sve to bila samo jedna velika šala. Za mene je njena veza sa Ša prava sramota. Bočlje joj je da pogleda svoju vezu. Šta sam ja uradio loše ako sam, dok sam bio slobodan, išao u striptiz, ili svenger bar?! - kazao je Stanislav.

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

 

- Super, odličan. Maja je super osoba, volim taj njen stav - kazao je Stanislav.

- Jako sam srećna, naravno zbog mog odnosa, ovog puta sam spokojna i sigurna sam da nisam pogrešila. Stanislav je ozbiljan gospodin, jako me poptujem, ne budi u meni ludilo koje sam imala u poršlim odnosima. Mislim da sam se zaljubila, zreo je muškarac - rekla je Maja.

- On je meni vrlo jasan, naravno da će neki odgovori da izazovi neku njegovu reakciju, ne vidim da ima nameru i potrebu da se vrati u odnos sa Mionom. Da je to hteo mogao je do sad, dok u Mionu nisam sigurna. Mislim da ga voli, jako je ljubomorna, sujetna i besna što smo ušli u vezu - rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
hehe

08.04.2024 10:27

Taki zadovoljan presrecan ponosan cerka dezurna rialiti rodeo jahacica, bolest ne bira

Rodi

08.04.2024 12:37

Maja Marinković nema trunke mozga i morala. Ne znam da li je otac učio ovako da jaše? I kako ih nije sramota oboje.

Džokej

09.04.2024 01:33

Maja Da udje u Ginisovu Knjigu Record Za Najvise promenjenim Partnerima Mala Kompleksaš Teški.

Džokej

09.04.2024 01:33

Maja Da udje u Ginisovu Knjigu Record Za Najvise promenjenim Partnerima Mala Kompleksaš Teški.