MAJA I STANISLAV SE OTKRILI TOKOM VRELE AKCIJE, MIONA UPALA U IZOLACIJU: Haos nakon žurke, Krofak opčinjen GIGANTSKIM SILIKONIMA Marinkovićeve!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Stanislav Krofak su se zaigrali pod pokrivačem, Miona ostala u šoku kada ih je zatekla.

MAJA I STANISLAV SE OTKRILI TOKOM VRELE AKCIJE, MIONA UPALA U IZOLACIJU: Haos nakon žurke, Krofak opčinjen GIGANTSKIM SILIKONIMA Marinkovićeve!

Foto: TV Pink/printscreen

Aktuelni učesnici Elite, Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera juče su ozvaničili vezu, pa sinoćnju žurku proveli zajedno, kao pravi ljubavni par, a ukućani su pomno pratili njihovo ponašanje.

Iako je rekla da neće ići u izolaciju, Maja je pogazila svoju reč, pa završila u krevetu Stanislava, koji trenutno boravi u izolaciji sa bivšom devojkom, Mionom Jovanović. Maja i Stanislav su se zaigrali ispod pokrivača, a Marinkovićeva se u jednom momentu potpuno otkrila, pa je publika mogla videti njene silikone, u kojima je Krofak uživao.

Njih dvoje nisu mogli da prestanu da se ljube i dodiruju pod pokrivačem, a iako je nekoliko kamera bilo okrenuto prema njima to im nije predstavljalo problem da uživaju u strastima. Njih dvoje još uvek nisu imali pravu vrelu akciju, kao što je publika navikla da vidi od Maje, međutim, pretpostavlja se da će do toga veoma brzo doći.

 

Bili su na korak do se*sualnog odnosa, a onda je Maja odlučila da povuče ručnu i da sebi još malo vremena. Ubrzo su se uspavali, a Miona Jovanović se šokirala kada je upala u izolaciju i zatekla njih dvoje zajedno u krevetu.

Definitivno je ovo bila neprijatna situacija za Mionu, koju je Nenad Aleksić Ša, njen sadašnji izabranik, dopratio do prostorije, pa otišao na spavanje, dok je ona ostala sama sa bivšim dečkom i njegovom novom devojkom.

Mnogi sumnjaju u iskrenost ovog odnosa i veruju da oboje imaju viši cilj, ali i pored negativnih komentara Maja i Stanislav imaju i dosta pozitivnih reči, kao i fanova koji im pružaju podršku, a ostaje da vidimo kako će taj odnos da se odvija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Stojan

03.04.2024 09:54

Bezi bre Stanislave od ove silikonke. Sta ce ti to u zivotu. Kroz nju je vise proslo saobracaja nego na autoputu Zagreb - Beograd

lowcost

03.04.2024 10:18

Maja isto kao sa Slavnicem, jadnica jeftinjara, dezurna rialiti jahacica