MONSTRUOZNE REČI! Ša nastavio da URNIŠE Uroša, pa spomenuo njegovog OCA - svi su se ZGROZILI zbog onoga što mu je rekao!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša nastavio je da pljuje po prošlosti Uroša Stanića.

MONSTRUOZNE REČI! Ša nastavio da URNIŠE Uroša, pa spomenuo njegovog OCA - svi su se ZGROZILI zbog onoga što mu je rekao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Poslednjih dana javnost je potresao sukob između Nenad Aleksić Ša i Uroša Stanića, koji je kulminirao teškim uvredama upućenim na račun Uroša. Ova drama je izazvala veliku pažnju javnosti, a detalje sukoba možete pročitati u nastavku teksta.

Sve je počelo kada je Ša javno izneo niz uvreda na račun Uroša, što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti. Ovaj incident je izazvao niz reakcija, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o sukobu. Uroš je odlučio da se oglasi povodom ovog događaja, te je izneo svoje viđenje cele situacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Pola njih koji misli me nisu naveli a misle da sam poltron to su uradili zato što ću im zatrebati. Prvi je Uroš, itekako je poltron jer ga je Maja izvukla iz kreveta a do juče je pljuvao na sva usta. Druga je Marija Malivuk i treća Nikola Lakić - rekla je Tamara.

- Kako te je tata maltretirao, trebao je jače, ljubav za tvog tatu - rekao je Ša.

- Šta si rekao, sram te bilo, da treba neko da me maltretira još jače, to je gnusno samo pokazuješ kakav si čovek - rekao je Uroš.

Foto: prinskrin

Uroš Stanić Elita 7

 

- Prva osoba je bila vrlo primetna na početku rijaltiija, usaglašavala je stavove sa Đedovićem a to je Milena Kačavenda, druga je Milenina podguzna muva Tamara TikTok, a treća je Uroš Stanić - rekao je Sloba.

- Slađa Bošković je najveći poltron, nastavi da varaš muža, ti ne odbijaš ku*čeve, ti si elita, zolina ki*a. Jovana pevačica je druga, toliko je zanimljiva da mora spletke da izmišlja i broj tri je Munjez - rekla je Malivuk.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Latica

03.02.2024 18:39

Ovaj mali ce pobjediti lukavoscu.Izigrava zrtvu agresivnog oca a na YT komsije njegovih roditelja tvrde da su divna familija i da Uros igra rijaliti.Ima kucu ,stan u Bg a prosi od Tijane i Jelene.Poruka za njih dvije ,drugi put uplatite za jadnu gladnu djecu Unicefa postanite humane a ne za rijaliti prevarante

kraki

03.02.2024 18:58

Sa je psiho i neteba mu zamerati