UROŠA STANIĆA ČEKA VELIKO NASLEDSTVO: Slagao da ga otac TUČE, procurila ISTINA u porodičnim odnosima!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije otkrila šok detalje iz privatnog života Uroša Stanića!

UROŠA STANIĆA ČEKA VELIKO NASLEDSTVO: Slagao da ga otac TUČE, procurila ISTINA u porodičnim odnosima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik "Elite" Uroš Stanić privlači veliku pažnju gledalaca, a komšije iz rodnog Starčeva otkrile su javnosti nepoznate detalje o njemu i njegovoj porodici. Njegovi roditelji žive u stanu u Beogradu, dok povremeno dolaze u Starčevo preko leta. Prva komšinica tvrdi da otac Milan planira da se pomiri sa sinom i da mu prepiše stan koji imaju u Beogradu, saznaje Blic. 

Ja kažem za oca da je jako dobar. Nije tačno da je bio loš prema Urošu. Njihova je kuća na pola u Starčevu. To je sve on napravio, pored toga imaju i stan u Beogradu. Šta da kaže čovek za Uroša u rijalitiju? Kakav je, takav je. Otac je razočaran, ali mora da živi sa tim. Uspeće da se pomire, otac je poželo da mu ostavi stan koji imaju u Beogradu, a da se on sa Uroševom majkom vrati ovde u kuću da živi u Starčevu - rekla je komšinica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić Elita

Žena koja živi preko puta Stanićevog doma u Starčevu takođe tvrdi da Milan nikada nije podigao ruku na Uroša, kao i da nema probleme sa alkoholom.

Otac mu je dobar, niti pije, niti ih bije. Dobri roditelji, zlatni... Milan je jako dobar otac. Njegovi roditelji žive zajedno, čak su se pre izvesnog vremena venčali u crkvi, jer su pre toga to samo opštinski obavili. Njegov otac Milan jako voli svoju suprugu Tanju, Uroševu mamu - poručuje komšinica za "Blic".

- On je dobar bio ovako, sada vidim da je na televiziji drugačiji, Kao mali je bio normalan. Znam njegovog oca, dolazio je kod mene, pili smo kafu. Teško podnosi njegovo ponašanje u rijalitiju, nije mu svejedno.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Uroš Stanić Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading