ŠOK-ODLUKA, UROŠ STANIĆ HITNO SPAKOVAO STVARI: Obezbeđenje uletelo na imanje, nastala totalna pometnja!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić je spakovao svoje stvari, pa napustio prostoriju, nakon iznenadnog sukoba sa cimerima.

ŠOK-ODLUKA, UROŠ STANIĆ HITNO SPAKOVAO STVARI: Obezbeđenje uletelo na imanje, nastala totalna pometnja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob između učesnika rijalitija "Elite" Slađe Lazić  i Uroša Stanića eskalirao je kada je Uroš izrazio želju da pređe u Slađin krevet tokom njenog boravka u "Odabranima". Slađa je odmah reagovala izbacivanjem iz kreveta i pravljenjem pravog haosa u prostoriji.

Kako je situacija postajala sve napetija, Uroš je pokušao da objasni da mu je Danka dala krevet, ali je Slađa oštro reagovala nazivajući ga "majmunom". Uroš je istakao da kreveti nisu njihovi i da ne želi da leži u krevetu koji nije udoban, ali to nije promenilo Slađinu odluku.

Nakon što je izbačen iz kreveta, Uroš je pokupio svoje stvari i napustio prostoriju, ostavljajući iza sebe tenziju i neraspoloženje. Ovaj incident jasno pokazuje koliko sukobi unutar "Elite" mogu brzo da eskaliraju i dovedu do tenzija među učesnicima.

 

- Izađi iz kreveta - rekla je Slađa i napravila pravi haos.

- Danka mi je dala krevet - rekao je Uroš.

- Majmune jedan - rekla je Slađa.

- Ovo nisu vaši kreveti - rekao je Uroš.

- Neću da mi tako štrokav leži u krevetu i gotovo - rekla je Slađa, te izbacila Stanića iz kreveta, koji je pokupuio svoje stvari.

Obezbeđenje je moralo da reaguje, odnosno da dežura pored ukućana, kako ne bi došlo do ozbiljnijeg okršaja, s obzirom da su se se takmičari rijalitija okupili u spavaćoj sobi, kako bi videli šta će se dogoditi, a Uroš Stanić nije mogao da veruje šta ga je snašlo. Momentalno se odselio i tako zaustavio sukob.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading