UROŠ POKUŠAVA DA ZAMENI MIHAILA JANJUŠU: Trudi se svim silama da mu UBLAŽI BOL, slomiće mu se srce kad bude saznao OVO!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi takmičar "Elite" pruža podršku Janjušu u najtežim trenucima!

UROŠ POKUŠAVA DA ZAMENI MIHAILA JANJUŠU: Trudi se svim silama da mu UBLAŽI BOL, slomiće mu se srce kad bude saznao OVO!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić, najmlađi takmičar "Elite", našao je Marku Janjuševiću Janjušu u teškoj životnoj situaciji. Janjuš se vratio u petak u "Elitu" i svojim cimerima saopštio da mu se najmlađi brat Mihailo ubio, a od tog trenutka Stanić se trudi da mu ublaži bol.

Pojedini gledaoci rijalitija "Elita" primetili su da Uroš pokušava da Janjušu na neki način "zameni" Mihaila, iako je to nemoguće.

Međutim, Uroš će se razočarati ako sazna šta je Janjuš pričao o njemu. Naime, Janjušević je sa sobom uneo i poklone, koje je predao cimeru Urošu Staniću, što je oduševilo milionski auditorijum, međutim, na društvenim mrežama je sada osvanuo snimak u kojem bivši košarkaš priznaje da je sve uradio zarad pregleda i simpatija kod publike.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš i Janjuš

- A ja i Uroš... Rekord svih rekorda ikada u rijalitiju! Ikada! Ne može da prebroje pregledi, po tri miliona, dva, svaki snimak na mrežama... Sve, naši razgovori, generalno naši klipovi su gledani, ne postoji ništa osim nas dvojice, samo listaš i gledaš, znaš ti šta je to... Ne mogu da vam objasnim! Majke mi, ne bih ja sam za sebe rekao nešto... Ludilo! Samo ću vam reći, misliš da bih ja jurio u ovom stanju da mu uzimam stvari da mi nije značio, i on meni, i ja njemu? Retko je naći takvu osobu... Kad pogledaš, koliko god on zna da bude kvaran, gledan je - rekao je Janjuš.

- On je za tobom kukao po ceo dan - ubacila se Kačavenda.

- Narod je zgrožen kako se ponašaju prema njemu ovde. Sve gledaju, on je najbezbolniji ovde. Misliš da bih se ja iscimao da nisam video... Pusti, brate, nemoj da se zaje*avamo - istakao je Janjušević, aludirajući na to da je pomogao mladom Staniću samo kako bi zadobio simpatije naroda.

Republika

Foto: printscreen

Janjuš doneo Urošu poklone

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

16.01.2024 12:15

Uroš je ko mu i brat Markov gej. Janjuš glumi ucvuljenost i kao pere savest pružajući priliku Urošu da mu se približi.