ANELI VRIŠTI NA SAV GLAS: Uznemirujuće scene u Eliti, preklinje PRODUKCIJU nakon haosa sa Janjušem (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena histerije Aneli Ahmić nakon svađe sa Janjušem, hoće da napusti rijaliti!

ANELI VRIŠTI NA SAV GLAS: Uznemirujuće scene u Eliti, preklinje PRODUKCIJU nakon haosa sa Janjušem (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna učenica rijaliti programa "Elita", Aneli Ahmić, izgubila je kontrolu nad emocijama i počela da plače i urla tokom kratke pauze za reklame. Uznemirena scena odigrala se u spavaćoj sobi, gde su je pokušavali smiriti Lepi Mića i Marko Đedović, ali Aneli nije prestajala da divlja i plače po krevetu.

Naime, nakon suočavanja sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji joj je u jednom trenutku rekao da je kod publike najomraženija takmičarka ove sezone, Ahmićeva se slomila na komade i kukala na sav glas, dozivajući produkciju da je puste da ide kući.

- Neću ovde da budem, hoću kući da idem, kući mi je haos. Hoću da budem sa detetom - urlala je Aneli.

Podsećanja radi, Aneli Ahmić stavljena je na stub srama na početku emisije "Pretres nedelje" zbog nepriličnog ponašanja prema Marku Janjuševiću Janjušu, koji se nedavno vratio u rijaliti nakon što je sahranio rođenog brata. Kako je Janjuš priznao, on se ohladio od nje, a osudio ju je zbog bezosećajnosti.

Mene je ulazak ovde ohladio od nje. Ona veze sa životom nema kako će da pristupi prema nekome. Ne može ona meni da kaže: "Šta sam ja uradila?". To su te veze koje su za mene užas i ne treba da postoje. Moraš znati da je to to. A ne to, nema te jedan dan i ti kao, ne znaš šta je. Tu nema ništa, veruj mi. Ja znam kad sam sa Majom bio, isto je bilo: "Gde je on?". A samo me je ona interesovala, niko drugi. Nema, čim krene ta ljubomora i razmišljanja, tu nema sreće. Ljudi su počeli da te mrze. Užasna si! Za mene si završila. Lažeš. Onda dođeš u sobu i moliš me da ti oprostim - govorio je bivši košarkaš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

16.01.2024 05:25

ŠTA ZAMIŠLJA ONA...DA JE ZVEZDA...DA UCENJUJE I TRAŽI OD PRODUKCIJE ...UŽAS...SVE ŠTO JE SEJALA. NEKA SAD POŽANJE...FOLIRANT OD POČETKA