HITNA ODLUKA TELEVIZIJE PINK: Takmičar Elite debelo kažnjen, odmah NAPUSTIO Belu kuću!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog vređanja Milana Miloševića žestoko udaren po džepu!

HITNA ODLUKA TELEVIZIJE PINK: Takmičar Elite debelo kažnjen, odmah NAPUSTIO Belu kuću!

Foto: Profimedia

Takmičar "Elite", Uroš Stanić, suočio se sa žestokom kaznom zbog nepoštovanja produkcije i voditelja rijalitija. Naime, Uroš Stanić je uvredio voditelja rijalitija, što je rezultiralo odlukom Velikog šefa da ga žestoko kazni. Nakon što je obavešten o odluci, Stanić je završio u suzama.

Nakon pomirenja Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, Uroš Stanić izražava zabrinutost zbog mogućeg odbacivanja od strane Janjuša. On je sinoć tokom emisije uvredio voditelja i bio jako bezobrazan, zbog čega je produkcija televizije Pink saopštila da je Stanić debelo kažnjen. 

Uroš je napustio Belu kuću, a Janjuš je došao kako bi pokušao da ga ubedi da se smiri i uputi izvinjenje voditelju. 

Šta radiš ti tu? Da si došao da se izviniš Milanu, nemoj da si lažov i da si bezobrazan, ne možeš govoriti čoveku da nećeš da sedneš, sad mu reci da ti je žao što si se tako ponašao, moraš da se izviniš - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić

Inače, Uroš je otkrio da želi da pokloni Janjušu psa rase džek rasel, čak je smislio ime za psa - Jaško. Iako je bio spreman na sve, uključujući i ovo planiranje poklona, izrazio je brigu da će Janjuš odbaciti gest zbog prethodnih nesuglasica.

- To je pas džek rasel, kaže Janjuš da mu je smislio ime, Jaško bi se zvao. Mali je i nemiran, ima tu fleku na oku. l posle svega što je on uradio, ispao je jako velik čovek prema meni, posle moje majke to je jedina osoba koja mi misli dobro. Nikada nijedna osoba mi nije nanela toliko dobrog kao Janjuš. Toliko saveta mi je dao. Mislim da je zaslužio da mu se barem mrvicu odužim i da dobije tog psa kojeg toliko želi. Janjuš je to zaslužio i tek ću mu se za sve odužiti, on je toliko divna osoba. Najdivnija osoba posle moje mame koju sam upoznao. Vidim da mu je stalo do mene - pričao je Uroš nedavno kod Drveta mudrosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading