JANJUŠ NEĆE DETE SA ANELI: Bivši košarkaš konačno raskrinkan, otkriven njegov tajni plan i zašto MORA DA SE OTARASI AHMIĆKE!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić tvrdi da je Marko folirant i da je sve unapred isplanirao sa suprugom Enom.

JANJUŠ NEĆE DETE SA ANELI: Bivši košarkaš konačno raskrinkan, otkriven njegov tajni plan i zašto MORA DA SE OTARASI AHMIĆKE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pošto je Aneli Ahmić javno i otvoreno priznala da voli Marka Janjuševića toliko da bi mu rodila dete, bivši košarkaš se potpuno povukao tvrdeći da je kraj ljubavi između njih dvoje.

Naime, tokom emisije "Pitanja gledalac" voditelj Milan Milošević postavio je Janjušu pitanje: "Koliko ti je trebalo da ugasiš tu veliku ljubav prema Aneli?", a on je odgovorio: 

- Nisam ja to ugasio, ali sam svestan da je kraj. Bila je to velika ljubav, sve mi je prijalo, ali su se desile neke stvari koje mi nisu prijali. Nisam je ja preboleo, ne znam ni kad ću, ali da shvatam sve, shvatam...

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić tvrdi da iskreno voli Janjuša

Aneli je zatim ponovila svoj stav.

- Slažem se sa njim, nema šta drugo da kažem. Ja sam rekla da bih mu rodila dete. Ja Janjuša još uvek volim i to je to. U janjušu sam prepoznala da je on dobar otac, ja njega volim - govorila je Ahmićka.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić skroz raskrinkala Janjuša

Međutim, Miljana Kulić iznela je detalje u koje je ona upućena kada je Janjuš u pitanju, jer se dobro poznaju kroz sve sezone rijatlitija, a i zbog toga što se družio sa njenim bivšim.

- Janjuš je ober folirant, isti kalup kao onaj diskalifikovani (Zola) on je Jaško plaško, us*ao se od njenog života. Kada mu je žena prešla preko Maje, preći će i preko Aneli. Folirao je sve vreme, on želi da je se otarasi, ober folirant i njegova supruga Ena. Aneli bi bila sa njim sada, a Janjuš ne, on s uplašio i Alibabe - zaključila je Miljana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading