POKOJNI MIHAILO SE UKAZAO JANJUŠU U SNU: Reči koje mu je rekao KIDAJU DUŠU, imao je samo JEDNU MOLBU!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš ne može da dođe sebi!

POKOJNI MIHAILO SE UKAZAO JANJUŠU U SNU: Reči koje mu je rekao KIDAJU DUŠU, imao je samo JEDNU MOLBU!

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš, poznati javnosti kao učesnik rijaliti programa, nedavno je otkrio da već duže vreme pati od nemirnih snova. Ovaj problem, kako je naveo, počeo je nakon tragičnog samoubistva njegovog mlađeg brata Mihaila Janjuševića. Marko je otvoreno progovorio o svojim noćnim morama, ističući da ih je teško podneo i da mu je to predstavljalo veliki izazov u svakodnevnom životu.

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock, republika

Janjuš i Mihailo Janjušević

 


Jedne noći, Marko je sanjao svog brata Mihaila. U snu, Mihailo mu je rekao da se oseća dobro i da ne brine za njega. Ovaj san je duboko pogodio Marka, probudio ga je i ostavio ga u suzama tokom cele noći. Ova emotivna noćna avantura dodatno je potvrdila Markovu borbu sa gubitkom brata i njegovim teškim emotivnim stanjem.

- Janjuš je sve ovo teško podneo, ne može da poveruje da je Mihailo zauvek otišao, već su pričali oko spoemnika, kako će to sve izgledati, Janjuš sada gleda na to mesto kao na neko utočište. Nakon smrti mu se javio u snovima, bili su u porodičnoj kući i Mihailo mu je rekao da je dobro, da ne brine za njega, da će uvek da ih nadgleda, zamolio ga je da zagrli Krunu... Janjuš se tad trgao iz sna i počeo da plače, celu noć je preplakao zbog tog sna, jer se pitao šta je to trebalo da znači - priča izvor za Republiku

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević slike

 


Marko je iskreno podelio da se od samoubistva brata suočava sa teškim periodima i da se trudi da pronađe način da se nosi sa svojim emocijama. Ovaj javni iskaz hrabrosti i ranjivosti pokazuje da i javne ličnosti prolaze kroz teške periode i da je važno otvoreno govoriti o mentalnom zdravlju.

Nakon što je podelio svoje iskustvo sa nemirnim snovima, Marko je dobio brojne poruke podrške od svojih fanova i javnosti. Mnogi su mu pružili reči ohrabrenja i savete kako da se nosi sa ovim izazovom. Takođe, Marko je istakao da razmišlja o potrazi za stručnom pomoći kako bi prevazišao svoje noćne more i pronašao miran san.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading