MATORA OFORMILA EKIPU ZA MALTRETIRANJE ANITE I ANĐELA: Osmišljen pakleni plan, ostaće GOLI I BOSI pred kamerama!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog zbližavanja Rankovića i Stanojlovićeva učesnici "Elite" smišljaju kako da ih unište i pomognu Matoroj!

MATORA OFORMILA EKIPU ZA MALTRETIRANJE ANITE I ANĐELA: Osmišljen pakleni plan, ostaće GOLI I BOSI pred kamerama!

Foto: instagram.com

Jovana Tomić Matora

Anđelo Ranković u ponedeljak je postao deo "Elite", a njegov ulazak promenio je tok rijalitija, pošto je odmah zapao za oko Aniti Stanojlović i otvoreno je počeo da flertuje sa njom. Njih dvoje su se tokom sinoćne žurke sve vreme gledali i muvali, zbog čega je Jovana Tomić Matora doživela emotivno cepanje. 

Matora je njih urnisala danas i žestoko zaratila, ali očigledno Anđelu i Aniti to ne predstavlja problem jer su i nakon toga nastavili da provode vreme zajedno i uživaju u upoznavanju.

Njihovo ponašanje izazvalo je veliki gnev cimera, pa su svi prilazili Matoroj da ih olajavaju i predlažu kako bi mogli da joj pomognu da se osveti još uvek zakonitoj suprugi što je odlučila da na njene oči nastavi dalje i vrati se muškom rodu i to baš dečku koji je njen bivši prijatelj. 

Republika

Foto: instagram.com

Elita

Aleksa Erski poželeo je da se kamere ugase na 20 sekundi kako bi mogao da se obračuna na svoj način sa Anđelom, a ona priznao da će mu skinuti skupoceni Roleks sa ruke, a Matoroj predložio da Aniti uzme sve što ima od garderobe. 

- Ako je Đedović neko m*do neka se ugase kamere na 20 sekundi, dovoljno je, kao pao je niz stepenice. Mi treba da ih maltretiramo,a ne da ih raskrinkamo. Ja ču da mu zumem sat pred svima i da kažem: "Hvala što si mi poklonio". Elica je mislila da je Aniti žao, ja sam joj rekao da je glupa. Ja bih skinuo golu i nju i njega, neka idu goli kao Adam i Eva - govorio je Aleksa Erski.  

 

 

Ovaj razgovor privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a iako je su do sad ljubavnice bile osuđene, Anite ispod klipova ima pretežno pozitivne komentare i podršku javnosti da sa Anđelom upolovi u ljubavni odnos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Cilka

13.12.2023 23:25

Ali Aleksa? Ostala sam bez reci

Smederevac

14.12.2023 15:43

Ovi Erski su neke budaletine..