ANĐELO ODLUČIO DA MATORU OTERA U GROB: Popustile mu kočnice, javno poručio da će Anita biti NJEGOVA!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković progovorio o simpatijama prema Aniti!

ANĐELO ODLUČIO DA MATORU OTERA U GROB: Popustile mu kočnice, javno poručio da će Anita biti NJEGOVA!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković bio je gost u današnjoj radio-emsiji "Amnezija" gde je govorio o svom flertu sa Anitom Stanojlović i problemima koje je napravila Jovana Tomić Matora. On je priznao da se sa Anitom merkao i flertovao i da ne postoji mogućnost da mu neko zabrani da sa njom ode korak dalje, ako to oboje požele. 

- Ušao sam pre dva dana, a već se diskutuje da li ću biti sa Anitom. Gledala je ona mene, gledao sam i ja nju. Večito neko nekom brani da nekog gleda. Šta je to? Svako ima pravo da radi šta hoće. Ako se desi neka situacija konkretno, onda neka se o tome govori, do tada mislim da nema potrebe za tim. Meni ne pada na pamet da mi neko brani da sa nekim budem dobar i govori mi da li mogu da budem dobar ili ne - rekao je Anđelo, pa uputio komplimente Stanojlovićevoj:

- Ona je rekla da sam joj lep. Ona je meni isto tako lepa, prezgodna devojka. Mislim da je najnormalnija stvar da ovde postoji privlačnost i flert - istakao je Anđelo.

Anđelo je otkrio da li bi sa Anitom bio u vezi ili kombinaciji.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković

- Imao sam dve duge veze. Sve ostalo su bile avanture. Zezam se, slobodan sam i uživam. Od mene možete da očekujete i jedno i drugo. Ovo sad sa Anitom nema veze sa nekakvim inatom, zaista - govorio je Anđelo, pa otkrio da li mu smeta što je Stanojlovićeva imala iskustvo sa ženama i šta misli o tome:

- Imao sam devojku koja je imala iskustvo sa ženom(Sanja Stanković). Nisam imao problem sa tim, što je jasno kao danImao sam devojku koja je imala iskustvo sa ženom(Sanja Stanković). Nisam imao problem sa tim, što je jasno kao dan. Ne znam šta da mislim. Imaju pravo da rade šta žele. možda je gluma, možda ne. Ne mogu da tvrdim da je to neko foliranje - rekao je on.

Poznato je da Matora ima zdravatvene probleme i da kad je pod velikim stresom poplavi, zbog čega njeni fanovi strahuju da od svega ovoga može da joj se pogorša stanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ita

14.12.2023 04:31

Andjelo, Anita je prava devojka za tebe, prrlepa, prezgodna, ima manie, zna i ume da voli To je devojka koja će te poštovati i voleti do kraja života. Par godine ste! Imaćete dečicu prelepu kao andjele.