IVAN MILJANU DOVEO DO LUDILA! POMENUO SINA ŽELJKA! Evo šta mu je rekla, počela da ga kune!

Autor:

Zadruga

08.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti si čovek odron i nikad nisam ni morala da imam bilo šta sa tobom, pričala je Miljana.

IVAN MILJANU DOVEO DO LUDILA! POMENUO SINA ŽELJKA! Evo šta mu je rekla, počela da ga kune!

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnici Elite Miljana Kulić i Ivan Marinković pokoškali su se u pušioni dok su nasamo sedeli, a on je iskoristio priliku da je podseti tokom provokacija na to kakve ja majka. 

Naime, Ivan je rekao da ona nikad ne može da priča bilo šta loše za njegov odnos sa Jelenom Ilić, a sve zbog toga što je ona i sada u rijalitiju i ne vodi računa o nasledniku Željku. 

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

 

- Ne možeš ti meni da pričaš ko ima kakav odnos ovde. Jelena i ja smo za razliku od tebe i tvojih partnera i porodice vrlo bliski. Ne možeš meni ništa da prebacuješ! Ti pričaš o bliskosti i odgovornosti, a imaš dete koje te napolju čeka. Ono što se desilo sa mnom i sa Željkom to je jedna stvar, ali ovo sa tobom je druga. Bar se ne predstavljam lažno da sam uzoran otac, kad nisam. Ti umesto da si pored deteta, ti radiš ovde znamo svi šta - rekao je on, a Nišlijka se nadovezala i to besno:

- Ti si čovek odron i nikad nisam ni morala da imam bilo šta sa tobom. Ne kažem da se dete slučajno desilo, ali u onom drugom rijalitiju nismo pazili i nismo razmišljali o tome koliko nismo jedno za drugo! To je strašno, ali mi je drago što si svima, milionima koji ovo gledaju pokazao koliko si nemaran otac, i kakva si zapravo čovek! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

Podsećamo, Miljana je nedavno pričala o tome da se plaši i susreta sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, s kojim je, pored Ivana imala takođe brojne probleme. 

- Plašim se izlaska i da koristim stari broj. Plašim se da me ne pozove Zola i da ne pokleknem ali očekujem da će se to desiti jer mu treba karta za ulazak u rijaliti, a ja pošto ga volim bolesno možda pokleknem, tako da ću da pokidam karticu jer tu nema ni ljubavi ni ničega jer tu nema ni lj od ljubavi i mislim da me nikada nije voleo, samo na početku sam mu bila atrakcija. A kad imaš svoj stav i arogantan si onda te ljudi mnogo više jure, kao što Miona radi. Danas me je i buđola provocirao za starateljstvo, tako isto i skraćeni, eto napravila sam ti retrospektivu svega - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading