ANITA ĆE RAŠČERUPATI MAJU: Upetljala se u njenu priču sa Anđelom, ponavlja se istorija iz "Zadruge 6"

Autor:

Zadruga

13.12.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama na imanju u Šimanovcima!

ANITA ĆE RAŠČERUPATI MAJU: Upetljala se u njenu priču sa Anđelom, ponavlja se istorija iz "Zadruge 6"

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić, Pink

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", Jovana Tomić Matora, tokom celog dana pravila je haos po imanju u Šimanovcima i pratila Anitu Stanojlović na svakom koraku. Nakon što joj je zapretila da će se samodiskvalifikovati zbog nje i prvi put prevremeno napustiti rijaliti, Matora je doživela pomračenja uma i slom živaca, te se potpuno slomila ispred kazina dok se drala na svoju partnerku, sve vreme okružena pripadnicima obezbeđenja.

Nakon što su se još jednom sukobile u radio-emisiji "Amnezija" gde je Matora od Anite čula da je flertovala sa Anđelom Rankovićem, nakon čega je i on to potvrdio, Tomićeva se povukla sa svojim prijateljima u kuću Odabranih, dok je Anita nastavila sa Anđelom gde je stala. 

Međutim, u njihovo druženje uključila se i Maja Marinković, što po svemu sudeći nije prijalo Aniti. Maja je sela pored Anđela, a iako nije bila preterano zainteresovana za njega, Stanojlovićeva nije skidala pogled sa njim, pa je sa Anđelom na sve načine pokušavala da komunicira. 

- Jedva čekam sledeću žurku - rekla je Anita, pa dodala:

- Ja sam sledeće nedelje nisam mogla da biram savršenog muškarca, pa sam birala ženu... Trebali su delovi da se sklapaju - poručila je ona, dok se Anđelo sve vreme smeškao. 

Inače, Maja i Anita su i u prethodnoj sezoni imale brutalne sukobe zbog kojih je nekoliko puta reagovalo obezbeđenje, a sve je to bilo zbog Marka Markovića, sa kojim je Maja uplovila u vezu dok se Anita muvala sa njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading