ANITA ODLEPILA ZA ANĐELOM: Matora ovo neće preživeti, počeli da se MUVAJU i najavili HAOS NA ŽURKI!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković bacio oko na još jednu bivšu devojku nekadašnje drugarice!

ANITA ODLEPILA ZA ANĐELOM: Matora ovo neće preživeti, počeli da se MUVAJU i najavili HAOS NA ŽURKI!

Foto: printscreen/RTVPink

Produkcija televizije Pink juče je u programskoj šemi najavila vandredno ubacivanje u rijaliti program "Elita", što je jako obradovalo vernu publiku, a kako je Republika prva saznala, u pitanje je bivši učesnik "Zadruge", Anđelo Ranković. Voditeljka Ana Radulović odmah je potvrdila pisanje našeg portala, te na samom početku emisije uvela rijaliti zavodnika u studio ružičaste televizije uz gromoglasan aplauz publike.

On je u studiju govorio o svojoj odluci da uđe i priznao da mu je imanje u Šimanovcima kao druga kuća, ali ipak je sve najviše zanimalo šta misli o trenutnim učesnicama i da li je na neku već bacio oko.

Mnogi su prognozirali da će on odmah baciti oko na Anitu Stanojlović jer je do sad već imao pik na devojke Jovane Tomić Matore, što se upravo i desilo. 

Naime, Anita i Anđelo su provg dana odlučili da zajedno provode vreme pa su razgovarali u dnevnoj sobi i sve vreme se jednom drugom smeškali. Ona mu je otkrila da planira večeras da uđe u čašu, a on se složio sa njom i rekao kako će i on da pije, zbog čega su cimeri oko njih počeli da se smeju. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

- Sad će da pričaju kako se muvaju Anita i Anđelo - rekao je Boža. 

Anita nije mogla da skine osmeh s lica i dugo je niko nije video ovako raspoloženu, a kad bi tek znala šta je pričao u studiju za nju bilo bi joj još draže. 

Anita je lepa i energična devojka, zgodna, a meni je uvek najbitnija energija - istakao je kratko novi učesnik "Elite" sinoć u studiju. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading