MATORA MENJA POL: Proces za operaciju započinje u Eliti!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva nije birala način da Anitu učini srećnom!

MATORA MENJA POL: Proces za operaciju započinje u Eliti!

Foto: TV Pink/printscreen, Shutterstock

Jovana Tomić Matora za kraj sledeće godine zakazala je operaciju promene pola, saznaje Skandal. Naime, ona je sigurna bila da Aniti Stanojlović treba muškarac i zbog toga se sa njom dogovorila da prokemenu pola uradi krajem sledeće godine. Dok je u "Eliti" ona će početi da uzima hormonsku terapiju, ali to niko od ukućana neće znati. 

Naime, od februara meseca ona bi trebala da uzima tablete sa hormonima kako bi bila spremna da izvrši operaciju promene pola u decembru 2024. godine. Ona je već posećivala neuropsihijatra i psihologa koji su iz nekoliko razgova sa njom dali saglasnost da uđe u proces. 

Međutim, pred samu operaciju ona će morati da se sastane sa svima njima i još jednom potvrdi da li je psihički spremna da zaista to uradi. Zbog sopstvene sigurnosti dugo vremena je razmišljala i o tome gde bi to mogla da uradi. Ona se odlučila za kliniku na kojoj su Mika i Giba promenili pol. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

Naime, njih dvojica su postali žene na jednoj klinici u Nemačkoj i ona je preko svojih prijatelja saznala za tu kliniku i več je jednom posetila i uradila konsultacije. Ono što je jako bitno to je da se pripreme za operaciju dobro izvrše, a sam operativni period i oporavak će trajati nekoliko meseci, a Anita jenavodno bila velika podrška. 

Matora je to sve uradila kako bi je usrećila. Oa je sigurna da će Aniti u nekom trenutku života faliti muškarac i nije želela da rizikuje da je ona ostavi. Uostalom i toliko ćeke dacu, pa je spremna da pređe u muški pola kako bi deca imala i oca i majku. Ova operacija će Matoru koštati 50.000 evra sa celom pripremom i svim stvarima i ona je novac i sakupila. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

Ona je zbog toga sada u "Eliti" kako bi obezbedila još para za razne druge stvari koje će joj biti potrebne i nakon operacije. Njoj lekari garantuju da neće morati do kraja života da uzima hormonske terapije, ali ona ne želi ništa da prepusti slučaju. 

Međutim, sad je sve pod znakom pitanja nakon svega što se dogodilo sa Anitom i sa njihovim brakom. Matora ima još dva meseca da razmisli šta će da radi i kako će da se postavi u situaciji. Ako u februaru ne krene sa terapijom, neće biti spremna za operaciju. Ako do nje budu došle priče koje se raspredaju po društvenim mrežama da je Anitina majka bila umešana u sve kako bi se uzeo novac od Matore to će tek biti haotično, prenosi Skandal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading