ANĐELO I ANITA UHVAĆENI NA DELU: Ovaj snimak bi bio KRAJ za Matoru! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera zabeležila trenutak opasnog flerta!

 

 

Tokom sinoćnje žurke u "Eliti", došlo je do žestokog okršaja, kada je Anita Stanojlović priznala simpatije prema novom učesniku, Anđelu Rankoviću. Ona je otkrila cimerki koliko joj se Anđelo svideo na prvi pogled, ali da se neće upuštati ni u šta, dok ne oseti da je spremna za to.

Jovana Tomić Matora, Anitina još uvek zakonita supruga i Anđelova nekadašnja prijateljica, saznala je za sve što se desilo tokom žurke, pa je tokom celog dana nastavila da pravi haos i napada ih. Nakon što su Anita i Matora imale buran sukob, Stanojlovićeva je odlučila da opet privuče Anđelovu pažnju, pa je sela ispred paba "Prijatelji" i čekala ga da prođe pored nje tokom šetnje. 

Stanojlovićevo čekanje se isplatilo, pa joj se anđelo obratio čim je prošao pored nje.

- Šta mi se mrštiš? - upitao je Anđelo i počeo da se smeje.

Ona nije mogla da sakrije sreću sa svog lica zbog komunikacije koju je pokušao da ostvari sa njom. Anita je počela da se kikoće i smeška, a Ranković je nastavio svojim putem. 

Mnogi smatraju da bi ovaj snimak uništio Matoru i da nakon svih scena koje je napravila danas ne bi podnela da se suoči i sa ovakvim prizorom koji je usnimila kamera. 

Publika jedva čeka večerašnju emisiju "Pitanja gledala" kako bi od aktuelnih aktera dobili odgovore na pitanja koje ih zanimaju, a tresu Belu kući, javnost i društvene mreže otkako je Anđelo ušao u rijaliti i bacio se u osvajanje još uvek zakonite supruge svoje nekadašnje drugarice Matore. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading