ANĐELO DOVEO MATORU DO NERVNOG SLOMA! Leti perje u Beloj kući, Tomićeva najavila ono što Anitu najviše PLAŠI!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković je otkrio da će raditi šta želi, te da će nastaviti flert sa Anitom.

ANĐELO DOVEO MATORU DO NERVNOG SLOMA! Leti perje u Beloj kući, Tomićeva najavila ono što Anitu najviše PLAŠI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Jovana Tomić Matora saznala da se Anita Stanojlović i Anđelo Ranković merkaju i simpatišu, odlučila je da se suoči i sa Rankovićem, pa mu je prišla i krenula da se obračunava sa njim.

Anđelo je priznao da će flertovati sa Anitom, što je Matoru dodatno razbesnelo, pa je napravila neviđenu scenu u Beloj kući:

- Ti se gledaš sa ovom ku*vom - zamerila mu je Matora.

- Nemoj da nazivaš ženu ku*vom, ja je tako neću nazvati. Mogu da se gledam sa kim želim. Zapitaj se malo - poručio joj je Anđelo.

- Za tebe je trebalo da se zapitam. Ti ćeš Anitu da braniš od mene. Žena mi je još samo zvanično na papiru, ona je ku*ava - nastavljala je Matora.

- Ti ideš tu okolo i pričaš o meni. Ti i ja se već dve godine ne družimo, te zavrzlame me više ne interesuju - govorio je Anđelo.

- Zašto to radiš opet? - vikala je Matora.

- A šta treba, da gledam u plafon? Nije mi krivo ni za šta. Prošle godine si me nameštala za MC Alex - objasnio je Ranković.

- Ti si ispao licemer prema Rešićki, namerno mi radiš ovo. Tebe boli ku*ac, nemoj da ti bude krivo posle, kad uradim nešto - urlala je i pretila Matora.

Anita je, najpre, slušala njihovu raspravu, a onda je odlučila da napusti Belu kuću, kako ne bi slušala uvrede na svoj račun. Ranković je poručio Matoroj da će raditi šta želi i da niko ne može u tome da ga spreči, a Tomićeva je pozelenela od muke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

13.12.2023 15:24

Ajde, ne foliraj se, Matora ! Tebi odgovara da si u "centru pažnje, izgubila si kompas sa realnošću"! U rijalitijima si toliko dugo, tako da nisi više sposobna za realnost ; svi se "krste i čude" da li si normanna ; u rangu si Miljane Kulić i još nekih ... Lepi Mića (onakav kakav je) CAR JE ZA VAS ; I SKROZ NORMALAN - ZA RAZLIKU OD VAS !!