NAGLI PREKID EMISIJE, MATOROJ OTKAZALE SVE KOČNICE! Voditelji odlučili sve da zaustave, Anita pristala na RAZVOD!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je odlučila da potpiše papire za razvod, Matora napravila lom.

NAGLI PREKID EMISIJE, MATOROJ OTKAZALE SVE KOČNICE! Voditelji odlučili sve da zaustave, Anita pristala na RAZVOD!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što se obračunala sa Anđelom Rankovićem, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su se suočile u radio-emisiji "Amnezija". Anita je priznala da se ohladila od Matore i da joj se dopao Anđelo, nakon čega je Matora reagovala.

Gledaoci su bili u šoku zbog svega što su jedna drugoj izrekle u programu, a voditelji emisije su odlučili da raspravu prekinu jednom pesmom:

- Mislim da da, ali je ona rekla da mi neće oprostiti. Anđelo je ušao i lep je dečko. Gledali smo se na žurci i Jovanu je to povredilo. gledala sam sve vreme u njega, gledam i sada -rekla je Anita.

- Da li se ti njemu sviđaš ili radi nešto u inat? -pitao je Janjuš.

- Ne mislim da radi išta na silu. Dečko mi se svideo fizički ali ga ne poznajem i ne znam da li bih ušla u vezu - rekla je Anita.

- Šta sam ja tebi bila, šta si htela? Ti mene želiš da izludiš, zašto? Da li je tebi sve ovo rijaliti, hoćeš da se diskvalifikujem, da li bi ti bilo lakše? Nisi htela razvod, sad hoćeš, ne znam šta želiš. Nemoj da ih lažeš, nemoj u moje ime da pričaš, kako sam ja ravnodušna... ja se raspadam, borim se sama sa sobom, ti uživaš da ja plačem. Možda je tvoja mama bila u pravu, ti sada uživaš u svemu ovome - vikala je Matora.

- Niti želim, niti mogu sada da pričam - rekla je Anita.

- Ja mrzim sebe, što sam ti pružila bilo kakvu priliku. Što mi nisi rekla, bar da nismo svadbu pravile? Da li želiš da crknem ovde?! - nastavljala je Tomićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IGOR

13.12.2023 15:52

ANCI PLJUNI TU DEBELU KOKOSKU I SA ANDJELOM CEPAJ