JEDVA SAM PREŽIVELA NOĆ, U ŠA JE UŠAO ĐAVO: Vanja obelodanila jezive detalje POBAČAJA, reper joj zbog ljubomore ISPIRAO MOZAK!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakonita supruga Nenada Aleksića priznala da joj je on pravio scene kad sina izvede u park i da je htela da otkaže crkveno venčanje, ali je ostala u drugom stanju.

 

 

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita" oboje su ušli zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode dosta vremena zajedno, a kako im je odnos postajao sve prisniji stvorile su se emocije i vrlo brzo je bilo jasno da njihovi partneri mogu da zaborave na njih. 

Njegova još uvek zakonita supruga Vanja Ignjatović, tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" je upalila live na aplikaciji TikTok kako bi odgovorila na sve što reper iznosi o njoj u programu uživo. 

Onaje odlučila da progovori o noći u kojoj je izgubile dete, i reperovim sumnjama da nije doživela spontani pobačaj, već da je bila na abortusu. 

On je rekao da će da bude mnogo dobar ako ja zatrudnim i rodim dete, a bio je sve gori i gori. Ja sam se udala za njega, a kao đavo da je ušao u njega. Ja sam izgubila dete, ne smem da kažem tačnu situaciju. Ogroman je stres i pritisak sa njegove strane, a sumnja da sam abortirala, a jedva sam preživela tu noć. On sad mora da se pere od toga što se zaljubio. Meni je bilo lepo sa njim - govorila je Vanja, pa nastavila:

- Bio je super prema meni, mislila sam da je čovek mog života. Mi smo zakazali svadbu, bilo je lepo, ali je bilo toliko lubomore. Onje hteop crkveno venčanje, ja kad sam htela da otkažem saznala sam da sam trudna. Pravi razlog ljubomore je njegova bivša devojka, jer je navodno trpeo šta je trpeo sa njom, to mi je potvrdio. Razlog je jer su ga bivše varale, pa je mislio da ću da ga varam na svakom ćošku, a mi se šest meseci nismo odvajali. Mi smo se prvi put odvojili dan pred svadbu, a nakon toga 12. avgust sam izgubila dete, pa kad sam otišla sa kumom na piće ispred zgrade, prozor mu gleda na to. Tad je krenuo haos jer sam izašla bez njega. Njegov otac je bio svedok,  meni je on pričao: "Je l' ti prišao neki tatica da ti kaže da je Viktor sladak? Znam ja tatice, je l' ti prilaze?". Ja imam svaki dokaz crno na belo. On nema nastupa od "Zadruge 4" i to mogu da potvrdim - nastavila je ona na lajvu koji je držala na TikToku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

13.12.2023 09:53

Hoce neko u Zadrugu...strasno..zeno idi živi život...nema tu nista dobro ni zdravo@