ŠA JE PSIHOPATA, SLAVIM DAN KAD SAM GA SE REŠILA: Vanja otkrila da Miona nije prva devojka sa kojom ju je reper PREVARIO!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića sinoć je na TikToku iznela šok detalje iz odnosa sa njim!

ŠA JE PSIHOPATA, SLAVIM DAN KAD SAM GA SE REŠILA: Vanja otkrila da Miona nije prva devojka sa kojom ju je reper PREVARIO!

Foto: instagram.com/vanjaignj, printscreen/RTVPink

Tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje" Vanja Ignjatović upalila je live na aplikaciji TikTok kako bi odgovorila na sve što Nenad Aleksić Ša iznosi u njoj u programu uživo. Pošto je Nenad govorio kako je Jovani Tomić Matoroj plakao koliko je bio nesrećan u odnosu i da je sumnjao da ga Vanja vara, a sad je ona otkrila da mu je nalazila poruke sa drugim devojkama i da joj je radio iza leđa. 

- Govori da je plakao Matoroj, a nisu se ni čuli dok smo bili zajedno. Našla sam mu poruke sa devojkama, a priča se da sam se ja sa nekim dopisivala. Miona se šokirala, a tek će biti šokirana kad vidi njegovo pravo lice. On je psihopata, ne znam kako iko može da mu veruje. Slavim dan kad sam ga se rešila. Toliko sam bila loša, da je držao moju sliku svuda. Meni je žao devojke koja završi sa njim. On je bio taj koji je bio ljubomoran na sve i svakoga. Pravio je problem i kad se čujem sa majkom - govrila je Vanja, ao onda je nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša

- Takva osoba ne može da se promeni. Ćutala sam do pre tri dana, više mi na pamet ne pada to da radim. Svojim drugarima je rekao da sam ja abortirala dete, a zna šta mi se sve desilo. Ja ni danas ne mogu da se sa tim pomirim. Uoči svog rođendana sam izgubila dete - istakla je Vanja.

Podsećamo, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita" oboje su ušli zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode dosta vremena zajedno, a kako im je odnos postajao sve prisniji stvorile su se emocije i vrlo brzo je bilo jasno da njihovi partneri mogu da zaborave na njih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading