VANJA PREVARILA ŠA, NJEMU STIGLI SVI DOKAZI! Reper se raspao u emisiji, ovakvu izdaju nije mogao ni da sanja!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je otkrio da mu je Vanja bila neverna, dobio je i sve dokaze.

VANJA PREVARILA ŠA, NJEMU STIGLI SVI DOKAZI! Reper se raspao u emisiji, ovakvu izdaju nije mogao ni da sanja!

Foto: Pink

Takmičar rijalitija ,,Elita 7" Nenad Aleksić Ša ušao kao oženjen čovek, koji je rekao da će se svim silama truditi da vrati bivšu partnerku Vanju Ignjatović, budući da ga je ostavila pred sam ulazak. 

Međutim, on je naprasno odlučio da zaboravi na bračni status i uplovi u vezu sa cimerkom, Mionom Jovanović, a Vanja mu, kako reper tvrdi, trenutno ne da razvod, zbog čega Miona ima status ljubavnice.

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Ša je otvorio dušu u braku sa Vanjom, pa otkrio nove, stravične detalje, a sve je iznenadilo njegovo priznanje da mu je Vanja bila neverna:

- Dobijao sam poruke da se viđala sa drugima. Mnogi ljudi su mi slali to i čak imam i neke dokaze koji potvrđuju te tvrdnje. Ja sam čist i ja se u taj odnos ne vraćam, u neke stvari ne mogu da poverujem još uvek ali dosta toga mi je jasno i tek ću pričati o tome - rekao je Ša.

Potom se nadovezala Miona, pa otkrila kako ona gleda na brak Vanje i Ša, sada, nakon svega što se desilo:

- Ona se nije pojavila na sudu, što je po mom mišljenju greška. Da sam na njenom mestu, to bih uradila, pa makar i da mu dam neki znak očima. Što se tiče našeg odnosa, ja sam temperamentna po prirodi, i to poprilično. On je isto takav, ali je stvar u tome što moramo oboje da se potrudimo, kako bi naša priča bila stabilna - rekla je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading