NIKAD VIĐENA SLIKA MILENE KAČAVENDE: Nekad se bavila modelingom, a sad je isplivala VRUĆA FOTKA - da li možete da je prepoznate?

Autor:

Zadruga

16.11.2023

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" u ozdanju u kojem je do sad niko nije video!

NIKAD VIĐENA SLIKA MILENE KAČAVENDE: Nekad se bavila modelingom, a sad je isplivala VRUĆA FOTKA - da li možete da je prepoznate?

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda, prošle godine postala je poznato široj javnosti kao podrška Ane Ćurčić u rijaliti programu "Zadruga", a svojim pojavljivanjem u "Eliti" postala je jedna od glavnih tema svakog dana u medijima, ali i na društvenim mrežama. 

Kačavenda je prilikom upozvanja u "Eliti" iznela detalje svog života, što je bilo jako zanimljivo učesncima i publici koja verno prati. Milena je promenila mnogo profesija, a danas se bavi trajnom šminkom i radi kao međunarodni trener u toj oblasti. Iako je uspešna u svom poslu, Milena je otkrila da joj je žao što nije završila fakultet, jer bi volela da bude advokat.

Ona između ostalog istakla da je bila model tokom devedesetih. Takođe, na društvenim mrežama je isplivala fotografija iz tog perioda, koja je izazvala mnogo pažnje. Na njoj se vidi Milenino izvajano telo u provokativnoj odevnoj kombinaciji, koja je ostavila malo toga za imaginaciju. Njeni pratioci su izrazili čuđenje, jer ne mogu da povežu ovu fotografiju sa današnjim damskim stilom koji Milena neguje.

Republika

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda slika iz mladosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading