TAJNI SUSRET KAČAVENDE I MARINE TUCAKOVIĆ: Cecin veliki hit opisuje KUMIN ŽIVOT, ovo su svi detalji!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Milene Kačavende otkrila nepoznate detalje, Cecin veliki hit napisan po životu Milene Kačavende!

TAJNI SUSRET KAČAVENDE I MARINE TUCAKOVIĆ: Cecin veliki hit opisuje KUMIN ŽIVOT, ovo su svi detalji!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/V. LUKIĆ, N. Pančić

Takmičarka "Elite" Milena Kačavenda poverila se prijateljici da je jedan od najvećih hitova Cece Ražnatović zapravo priča o njenom životu, saznaje "Scandal!". Navodno, pesma je nastala kao plod i inspiracija nečega o čemu je Kačavenda pričala sa pokojnom Marinom Tucaković. Kačavenda je ovu tajnu otkrila svojoj drugarici.

Republika

Foto: e-stock/KOBRA

Ceca i Marina Tucaković

- Nije tajna da je Kačavenda poznavala Džeja Ramadanovskog. on je nju obožavao i prilikom jednog njihovog susreta pozvao je Marinu Tucaković. Kako je Džej morao da krene na neki nastup, Kačavenda je ostala da sedi sa Marinom u jednom poznatom beogradskom restoranu. Bilo je to pre više od dve decenije. Njih dve su tada povele neke ženske razgovora, a Kačavenda je u to vreme imala ljubavnih problema, Ona se požalila Marini i ispričala neke detalje. Kako mi je ispričala, njoj je Kačavenda rekla da je Marina njoj tada rekla da će to biti odlična tema za jednu pesmu. Kasnije su se njih dve opet srele, a već tada je Ceca objavila pesmu "Lepi grome njoj". Istina, tada je njoj Marina navodno rekla da je inspiracju u njenom životu. Ne znam o kom delu teksta se radi - govori izvor za "Scandal!".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Podsećanja radi, Marina je svojevremeno pričala da ova pesma opisuje njen život sa Futom Radulovićem, dok je Ceca uvek isticala da pesma njema veze sa njenim privatnim životom. Kačavendina prijatelica tvrdi da je Milena to znala.

- Milena je rekla: "Da, ta pesma je o meni, Ceca peva o mom životu. Marina i ja smo zaključile da smo imalene nekih sličnih problema u ljubavi" - govori izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading