KAČAVENDA IMA NEIZLEČIVU BOLEST: Otkrivena istina o njenom boravku u LUDNICI!

Autor:

Zadruga

10.11.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena od svih krije da se bori sa teškim zdravstvenim problemom.

KAČAVENDA IMA NEIZLEČIVU BOLEST: Otkrivena istina o njenom boravku u LUDNICI!

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda veliki je borac koju nijedan životni problem nije mogao da slomi, ali od turbulentnog života i razvoda, koji joj je jako teško pao, Mileni je obolela štitna žlezda. Ona o tom zdravstvenom problemu nije nikad pričala jer ne želi ulogu žrtve, već žene borca. 

- Milena ne voli kad je iko sažaljeva, ne želi da priča kako je ona jadna i bolesna i kako je svašta preturila preko svojih leđa. Istina je da njen život nije bio lak i da je svašta lomilo, ali ništa je nije slomilo. Ona je borac, baš kao što se i predstavlja, a sa svojim problemima se sama nosi. Ne kuka i ne traži pomoć. Ona se nakon razvoda borila sa teškom depresijom, išla je čak i na elektro stimulacijumozda kako bi joj se podstaklo lučenje serotonina. To su one sporne slike kada su svi govorili kako je ležala u ludnici, a nije. Zapravo te slike govore koliko je ona jaka žena. Nije u toj depresiji pokušala da se ubije, da se zaključa u sobu i ne izlazi, već je bila svesna stanja i potražila je pomoć. E u tome je njena jačina - govori za Svet Milenina prijateljica i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita

- Istina je da ima problem sa štitnom žledom, naravno i da stres utiče na njenju bolest. Koristi terapiju koliko znam, ali ne pridaje tome značaja. Ne smatra sebe bolesnom i veruje da će se funkcija vratiti u normalu. Uostalom mnogo ljudi u ovom današnjem stresnom vremenu ima taj zdravstveni problem. Ona to drži pod kontrolom - zaključuje Kačavendina prijateljica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading