MAJA MARINKOVIĆ OTIŠLA NA REMONT PRED ELITU: Pojavile se slike sa privatne klinike, starleta pod ANESTEZIJOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.11.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući takmičari uveliko očekuju njeno pojavljivanje.

MAJA MARINKOVIĆ OTIŠLA NA REMONT PRED ELITU: Pojavile se slike sa privatne klinike, starleta pod ANESTEZIJOM! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Starleta Maja Marinković, koja je poznata kao bivša učesnica rijalitija, ponovo je privukla pažnju javnosti svojom novom objavom na društvenim mrežama. Naime, ona je fotografiju iz ordinacije podelila sa svojim pratiocima, a u opisu je otkrila da je došla na još jedan estetski zahvat.

Iako je već uradila brojne intervencije na svom telu, Maja je odlučila da ode na "održavanje" kako bi se još više ulepšala. Na fotografiji se može videti kako je pre intervencije imala anestetičku kremu na licu, koja treba da smanji bol od uboda iglom. Međutim, starleta je na licu imala osmeh i nestrpljenje, što je pokazatelj da nije uplašena zbog zahvata.

U opisu objave, Maja je napisala da je došla kod svoje omiljene doktorke da se ulepša. Ova informacija nije iznenađujuća, s obzirom na to da je poznato da starlete često posećuju estetske klinike i rade različite zahvate kako bi izgledale savršeno.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

Ja sam danas došla da se ulepšam kod moje najlepše doktorke - napisala je Maja.


S druge strane, nedavno se spekulisalo o Majinom mogućem ulasku u novu sezonu rijalitija "Elita". Pre nekoliko dana otkriveno je da bi ona trebalo da postane ravnopravni učesnik ovog šou programa. Juče tokom emisije, voditelj Darko Tanasijević je Aneli postavio pitanje o Majinom ulasku, što je mnoge navelo da pomisle da je to bila najava njenog učešća u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading