MAJA MARINKOVIĆ PREZIRE SVOJU NOVU ZADNJICU: Starleta ponovo ide pod nož, ODLOŽEN ulazak u Elitu!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka nije zadovoljna kako su joj ispali implanti koje je stavila, zbog čega je zakazala novu operaciju.

MAJA MARINKOVIĆ PREZIRE SVOJU NOVU ZADNJICU: Starleta ponovo ide pod nož, ODLOŽEN ulazak u Elitu!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković starleta koja se proslavila učestvovanjem u rijaliti programu "Zadruga", odlučila je da još jednom podvrgne sebe estetskoj operaciji. Iako je već bila na operaciji zadnjice, Maja nije zadovoljna rezultatima i želi da koriguje svoj izgled još jednom.

Maja je krajem leta povećala zadnjicu na jednoj privatnoj klinici. Međutim, kako se čini, starleta nije bila zadovoljna rezultatima i sada planira novu intervenciju pre ulaska u novu sezonu rijalitija.

- Maja je očajna. Zadnjica joj se uopšte ne dopada. Neće ona u javnosti o tome da priča, ali oblik je problem. Na slikama ona isfotošopira, ali uživo je nervira kako to izgleda. Ona je želela lepu trćastu guzu, ali je ispalo drugačije. Ne znam kako se to dogodilo. U prvom trenutku se nije žalila, ali kako je vreme odmicalo bila je sve nesrećnija zbog oblina. Pozvala je hirurga i sada ide ponovo pod nož. Znate kakva je Maja, sve mora da bude pod konac - otkrio je za Kurir izvor blizak njenom ocu Takiju Marinkoviću.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Inače Maja je već ugradila 420 kubika u zadnjicu, ali samo šest dana nakon operacije, izašla je u grad, što je protivno preporukama lekara. Zbog mogućih komplikacija, Maja je trebalo da strogo miruje, ali ona to nije ispoštovala i zbog toga je došlo do deformacije zadnjice.


Ipak, ovo nije prvi put da se Maja podvrgava estetskoj operaciji. Prethodno je operisala svoje grudi, a sada je odlučila da koriguje i svoju zadnjicu, kako bi bila zadovoljna svojim izgledom.
Republika

Foto: Instagram/majamarinkovic

Maja Marinković Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

05.11.2023 09:02

Tako je to kad garagani polude