ANITINA LJUBAVNICA STIŽE U ŠIMANOVCE: Otkriven tačan datum, Matoroj će se zbog ovih dokaza SLOŠITI!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Darko Tanasijević najavio je dolazak ljubavnice Anite Stanojlović.

ANITINA LJUBAVNICA STIŽE U ŠIMANOVCE: Otkriven tačan datum, Matoroj će se zbog ovih dokaza SLOŠITI!

Foto: TV Pink/printscreen

Kako je Ana Spasojević otkrila u emisiji "Rolerkoster", Anita Stanojlović se dopisivala i muvala sa devojkom, popularnom TikTokerkom, Jovani Tomić Matoroj iza leđa, a ni ne sluti da će Matora sve saznati u Eliti.

Naime, sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" Darko Tanasijević najavio specijalno gostovanje, koje će promeniti tok rijalitija:

- Sad ću vam otkriti nešto ekskluzivno i pikantno. Čuli ste sada da smo pričali sa Anitom i Matorom o Anitinim famoznim porukama o kojima bruje mediji, sve redakcije i svi portali. Narednog petka u ovom studiju ćemo ugostiti lično devojku iz Hrvatske koja se dopisivala sa Anitom na dan venčanja - započeo je Tanasijević.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Dakle, nema laži, nema prevare. Mediji su spekulisali o skrinšotovima, prepiskama, da li je to podmetnuto ili ne. Devojka koja tvrdi da se dopisivala sa Anitom će sve to obelodaniti. i vreme je da vam pokaže dokaze za svoje tvrdnje - rekao je on na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
emi

05.11.2023 18:48

Sta je poenta elite ? da spaja ili razdvaja ljude izmisljotinama... a propagira ljubav, bez obzira da li su u pitanju lezbejke, normalni ljudi, ili pederi...