SVE JE DOGOVOR ANE I KAČAVENDE? Šok optužbe u "Eliti", raskrinkan PLAN lažnih kuma?

Autor:

Zadruga

27.10.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija izneo ozbiljne optužbe na račun Ane Ćurčić i Milene Kačavende!

SVE JE DOGOVOR ANE I KAČAVENDE? Šok optužbe u "Eliti", raskrinkan PLAN lažnih kuma?

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tokom današnje emisije "Gledanje snimaka" prikazan je prilog na kom Marko Đedović i Nikola Jovanović Predsednik komentarišu odnos Milene Kačavende i Ane Ćurčić. Marko je tokom razgovora istakao da sumnja da su se Nikola Lakić i Ivan Marinković dogovorili da prave priču, dok je Predsednik zaključio da to rade Ana i Milena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Predsednik i Marko Đedović

- Ja i dalje mislim da je to neki Milenin i Anin dogovor, samo da su se možda malo zaigrale u tom dogovoru. Gospođo, vama na dušu što objavljujete nečije klipove. Obe su se verovatno malo zaigrale i verujem da će tu biti jedna kafa, ručak - ispričao je Predsednik.

Marku Đedoviću je to bilo nepojmljivo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

- Ja sam čuo glas Ivana Marinkovića, koji je ono izgovorio, a da li je njemu Lakić to rekao i na koji način, vremenom će se objasniti... Znači, ostale su nam opcije za razmišljanje. Iskreno, tu celokupnu situaciju smo sto puta preradili, ja je ne komentarišem dok ne čujemo i drugu stranu, samo smo Nikolu čuli - rekao je Đedović, pa dodao:

- Što se Milene i Ane tiče, sumanuto mi je, ne mogu da razumem da se neko dogovara da sevaju slike genitalija, da se potežu tužbe - zavšrio je Marko, dok je Milena sve slušala iz pušionice.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading