NAJŠOKANTNIJI PREOKRET U ELITI! Marko Đedović OCRNIO Milenu Kačavendu, proglasio je NAJVEĆOM IZDAJICOM!

Autor:

Zadruga

23.10.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je došlo do šokantnog preokreta na glasanju za najveću izdajicu u Beloj kući!

NAJŠOKANTNIJI PREOKRET U ELITI! Marko Đedović OCRNIO Milenu Kačavendu, proglasio je NAJVEĆOM IZDAJICOM!

Foto: ATA Images

Takmičari "Elite" dobili su zadatak da izaberu najveće izdajice u Beloj kući, a Slađa Lazić je došla na red. Lazićeva je ogorčena na Nenada Macanovića Bebicu, te je njega navela kao najveću izdajicu.

- Mene je ovde samo izdao Bebica, on je mene najviše izdao zbog love, jer mi je dao mali budžet. Drugi je Uroš, a Aneli moja poznanica, drugarica sa kojom sam pila kafu, gotivila je, a sada nemam nikakavo osećanje prema njoj, to je to. Ja joj želim sve najbolje i da ostvariš ono zbog čega si došla - rekla je Slađa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić bira najveće izdajice

Nikola Jovanović Predsednik je napravio presedan, pa je sebi dao reč. Vođe obično glasaju na kraju ankete.

- Ja ću razbiti ono što je tradicija, sada ću ja kao vođa pričati prvi. Ja sam ovde samo dvadeset dana, pa niko nije mogao da me izda. Ovde sam uglavnom sam, ali stvaram neke odnose sa nekim ljudima, pa ću da se osvrnem na to ko je koga najvše izdao. Treće mesto je Aneli, ona je izdala sve koje je mogla da izda do sada. Bojana je najveći izdajnik, izdala me je treći dan ovde - rekao je Nikola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Predsednik navodi najveće izdajice

Reč je dobio i Marko Đedović, koji je sve šokirao. Naime, on je kao jednu od najvećih izdajica naveo Milenu Kačavendu, sa kojom je najbliži u Beloj kući.

- Što se izdaje tiče, ja ću biti kratak, Nikola (Lakić) vezano za Anu, napolju izdao Anu, ovde prijatelja, Milena je na izdaju odgovorila izdajom, a Bebica je izdao jednu divnu porodicu - rekao je Marko Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đedović navodi najveće izdajice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading