JAVNO ZAPRETILI ANI ĆURČIĆ! Kačavenda i Đedović saznali za krivične prijave, odlučili da se OSVETE - ovo je njihov pakleni plan!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda i Marko Đedović saznali da ih je Ana Ćurčić prijavila, odmah skovali osvetnički plan!

JAVNO ZAPRETILI ANI ĆURČIĆ! Kačavenda i Đedović saznali za krivične prijave, odlučili da se OSVETE - ovo je njihov pakleni plan!

Foto: Shutterstock, ST/D. Kadic, ATA Images

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić juče je izjavila da će podneti i 38. tužbu protiv bivše prijateljice Milene Kačavende, koja ju je optužila da je pokrala radnicu na Sajmu kozmetike i uzela joj skupoceni sjaj za usne. Ana vodi pravi rat sa Kačavendom i Markom Đedovićem, koji su odlučili da joj uzvrate prijavama, što su otkrili Lepom Mići u razgovoru. Oni su nedavno saznali da ih je Ana prijavila.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/ Časlav Vukojičić, AtaImages

Kačavenda, Ana i Đedović

- Da li ste vas dvoje pod krivičnom prijavom? - pitao ih je Mića.

- Od sad smo kriminalci, nemoj tako da mi se obraćaš - našalio se Đedović.

- Moramo da iznajmimo neku limuzinu, da nas odveze nešto u velikom stilu - dodala je Kačavenda.

- Ne može krivičnu prijavu, možeš da tužiš nekoga - rekao je pevač.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda, Lepi Mića i Đedović

- Budala nepismena, vidiš da je pismena kao njen advokat. Mićo, kad ja izađem, pa kad okrenem ove organizacije za žrtve nasilja, pa kad ih okupim, pa kad joj j*bem milosnu majku. Druže, dobiće zabranu da koristi sve. Ili će ona dobiti tužbe, a ne da ih ismeva ovde po televiziji - istakao je Marko.

- Ja ću da zovem ove moje da joj prijave Instagram, nek joj obrišu Instagram, pa nek otvara novi. A krivična prijava je k*rac. Trebalo je parničnu tužbu - nastavila je Milena.

- Ja kad podnesem prijavu, za tri dana me zovu. Čekam da me zovu, da vidiš kakve sam ja prijave podneo. Mi ćemo da podnesemo isto prijavu, da tražimo njoj zabranu prilaska jer je osoba sa kriminogenom prošlošću, sklona porocima, a na sve to, živela je sa nekim ko je počinio teško krivično delo. Pa da vidimo šta će da radi, kad im pokrenemo lavinu svega, da vidimo šta će da podnese. Pa konferencija za novinare, to će biti šou - rekao je Đedović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

22.10.2023 19:08

Malo su se uplšili, očigledno! Pa mogli su ovako nešto da očekuju, posle onolikog pljuvanja i iznošenja stvari o nekome ko nije učesnik - to se ne radi, a posebno ne "najbolja" prijateljica! Đedovićevi motivi mi nisu jasni, ali on voli da bude mrzitelj i uvek je imao jednu do dve žrtve - tako se ističe!