NIKAD NE BISTE VEROVALI DA SU NA NJEGA PALE NAJPOZNATIJE STARLETE: Ovako je nekada izgledao najveći rijaliti zavodnik! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.09.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njega su mnoge žene "gubile glavu", a ovako je izgledao pre učešća u rijalitiju.

NIKAD NE BISTE VEROVALI DA SU NA NJEGA PALE NAJPOZNATIJE STARLETE: Ovako je nekada izgledao najveći rijaliti zavodnik! (FOTO)

Foto: instagram/filip_car_bratt

Filip Car

Mnogo je zavodnika prošlo kroz sedam sezona Zadruga, a uvek postoji nadmetanje u tome ko je više devojaka smuvao i time poneo titulu najvećeg šmekera svih vremena.

Međutim, Filip Car ostavio je pečat na rijaliti upravo brojnim aferama, a zbog njega se Dalila Dragojević čak i razvela. Između ostalog, on je bio u vezi sa Aleksandrom Nikolić, koju je u Zadruzi 6 i verio, a Maja Marinković i dan-danas je slaba na njega, pa se nekako čini da je Car miljenik starleta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

 

Kako mnoge devojke komentarišu, njega krasi visina, plave oči i brojne tetovaže, a malo je poznato kako je Filip izgledao pre rijalitija, gde se proslavio.

Car nije imao tetovaže, imao je više kilograma i dužu kosu, a onda je odlučio da potpuno promeni imidž, koji "fura" i dan-danas, a devojke ne uspevaju da mu odole, čega je i sam svestan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Crni

24.09.2023 22:04

Svaka rupa ima svoju zakrpu.

Sodoma i Gomora

25.09.2023 07:11

Sta je imao da smuva radodajke.... ha ha ha.....