Dalila bila LJUBAVNICA Ša! Dragojevićka i reper imali AFERU, potpuno RASKRINKANI, sprema se HAOS!

Autor:

Zadruga

30.03.2022

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Nenad Aleksić Ša bili u šemi.

Dalila bila LJUBAVNICA Ša! Dragojevićka i reper imali AFERU, potpuno RASKRINKANI, sprema se HAOS!

Foto: Sts/V. Lukić, E-stock

Mina Vrbaški je pred ulazak u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' odlučila da raskrinka pojedine zadrugare, pa tako otkrila i da je Nenad Aleksić Ša suprugu Ivanu varao sa Dalilom Dragojević, prenosi Informer.

- Dalila i Ša su bili u seks-kombinaciji! Njihova švaleracija nije dugo trajala, jer je on tada već bio u braku sa Ivanom. Dalili nije smetalo što je oženjen i što vara ženu s njom. To je bilo pre sedam godina, kad Dalila još nije upoznala Dejana - kaže Mina i otkriva da je sve počelo dok je Dalila bila u rijalitiju ''Parovi''.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević bila sa Ša

- Ša ju je pozvao čim je izašla iz rijalitija, a zatim su se neko vreme samo družili. Jedno veče su izašli u noćni klub, tu su se poljubili i završili u krevetu! Videli su se još nekoliko puta u hotelu i imali seks, a onda ju je Ša šutnuo - priča Mina koja tvrdi daje Dalila jurila neko vreme repera u nadi da će se razvesti zbog nje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša varao Ivanu sa Dalilom

- Stalno ga je zvala, pisala mu poruke... Morao je da je blokira! Čovek je dobio šta je hteo i otkačio ju je! Ona je, mučenica, pričala prijateljima kako se zaljubila i da bi volela da ostavi ženu zbog nje. Budaletina! 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški raskrinkala Dalilu i Ša

Kako kaže za aferu ne zna ni Dejan Dragojević, ali ni Filip Car, te da ukoliko ona kaže šta ima za crnim stolom, biće haosa.

- Ako mi Dalila stane na žulj, otkriću sve njene tajne! Ni ne sluti šta sve znam o njoj i da mogu da je uništim! Ma Car će je šutnuti čim sazna! Nikad joj ne bi oprostio što je bila u šemi sa Ša! Dalila ni Dejanu nikada nije rekla za to. I on će se sigurno šokirati kad sazna da je imala aferu sa još jednim zadrugarom - zaključuje ona.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading