PREMINULA ZVEZDA SERIJE "PEAKY BLINDERS": Voljeni Britanac izgubio bitku sa TEŠKOM BOLEŠĆU!

Autor:

Zabava

07.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani umetnik preminuo u 65. godini života!

PREMINULA ZVEZDA SERIJE "PEAKY BLINDERS": Voljeni Britanac izgubio bitku sa TEŠKOM BOLEŠĆU!

Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

U ranim jutarnjim satima, svet je izgubio jednog od svojih talentovanih umetnika, britanskog pesnika i pisca Bendžamina Sefaniju, poznatog po svojoj ulozi u seriji "Peaky Blinders". Nažalost, samo osam nedelja nakon što mu je dijagnostikovan tumor na mozgu, Sefanija je preminuo u 65. godini života, ostavljajući porodicu, prijatelje i obožavaoce u tuzi.

Porodična objava na društvenim mrežama potvrdila je ovu tužnu vest, ističući da je Sefanijeva supruga bila uz njega tokom celog ovog teškog perioda, te da je bila prisutna u trenutku njegovog prelaska. Njegova ostavština je opisana kao "radosno i fantastično nasleđe", a njegova uloga u svetu umetnosti, muzike i televizije istaknuta je kao pionirska i inovativna.

Bendžamin Sefanija nije bio samo poznat po svojoj ulozi u popularnoj seriji "Peaky Blinders", već je ostavio dubok trag kroz svoje stvaralaštvo u pesništvu, književnosti, muzici, televiziji i radiju. Njegova bogata karijera obeležena je ogromnom količinom pesama, književnih dela i doprinosa muzičkoj industriji, ostavljajući neizbrisiv pečat na svetskoj kulturnoj sceni.

Vest o Sefanijevoj smrti izazvala je šok i tugu među mnogima širom sveta, dok su se obožavaoci, prijatelji i kolege umetnici oprostili od njega putem društvenih mreža i javnih izjava, ističući njegovu neizmernu kreativnost i uticaj na savremenu umetnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading