TAKI UHVAĆEN ZA STRIPTIZ ŠIPKOM: Šok izdanje oca Maje Marinković! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković je jako aktivan na društvenim mrežama, a njegove objave meta su različitih komentara!

TAKI UHVAĆEN ZA STRIPTIZ ŠIPKOM: Šok izdanje oca Maje Marinković! (FOTO)

Foto: Republika.rs, ATA Images

Taki Marinković

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, uvek je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama i u domaćim medijima. On stalno šokira novim objavama iz svog privatnog života, pogotovo kada deli atmosferu iz noćnog provoda, gde je uvek okružen atrakivnim ženama, koje su u većini slučajeva dosta mlađe od njega. 

Međutim, kad god njegovi pratioci pomisle da nema dalje,Taki pokaže da može dodatno da iznenadi. On je sinoć pred izlazak na jedan splav u centru Beograda posetio striptiz bar, gde su uslikao pored šipke. Marinković je ponosno podelio fotografiju kako pozira, a slika je vrlo brzo počela da se širi po društvenim mrežama i komentariše na različite načine. 

Republika

Foto: instagram.com

Taki Marinković u striptiz baru

Podsećamo, Taki je godinama unazad usko povezan za učesnicama koje dolaze u rijaliti "Elita", pa je i za ovu sezonu spremio Teodoru Delić. O njihovom odnosu mnogo se spekulisalo pre njenog ulaska, pogotovo kad su kačili prisne slike na kojim je Majin otac dodiruje po intimnim delovima tela. Međutim, Teodora otkako je ušla u rijaliti odlučila je da se ogradi od bilo kakve priče sa Marinkovićem, zbog čega je i njega nekoliko puta javno optužila da laže, kad je saznala da je pričao da su prešli granicu drugarskog odnosa.

Cela nacija je videla da meni sedi Slađa u krilu, to ništa nije sporno. Za sve to postoje fotografije, ja to ne mogu da poreknem sad. Neka oni pričaju o sebi, ne dajem im na značaju. Neka me ostave na miru, sve su to fanatici. S Teodorom sam dobar prijatelj i ona mi nije devojka zbog razlike u godinama. Prijatelji smo i podrška sam joj, a to što smo mi previše prisni i bliski je naša stvar - poručio je Taki jednom prilikom za Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram.com

Taki Marinković i Teodora Delić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading