TAKI, PRESTANI DA LAŽEŠ: Svi se peru od oca Maje Marinković, iz Elite mu šalju ŠOK PORUKE!

Autor:

Zadruga

16.09.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatom rijaliti tati neće biti svejedno kad čuje šta su mu poručili.

TAKI, PRESTANI DA LAŽEŠ: Svi se peru od oca Maje Marinković, iz Elite mu šalju ŠOK PORUKE!

Foto: Republika.rs

Taki Marinković

Boža Džons i Teodora Delić sinoć su u emisji "Pitanja novinara" komentarisali svoj odnos sa Takijem Marinković. Boža je saznao da ga je Taki nazvao fanatikom, a on je nastavio da iznosi detalje iz njegovog privatnog života i otkriva šta je pričao o svojim odnosima sa devojkama. 

- Verujem da on to jeste rekao. On zna o čemu smo mi pričali i na koji način. Taki dok je bio na moru, zvao me je svaki dan. Poveravao mi se svaki dan, a što se tiče ovoga, ne želim da nastavljam svađu. Pitao sam da li je bio sa Teodorom Delić, a on je rekao:' 'Brate moj, znaš da sa svakom s kojom sam bio u društvu, nju sam i j*bao'' - govorio je Boža.

Republika

Foto: Instagram.com

Boža Džons

Teodora je nakon toga ustala jako besna zbog svega što je čula od Bože, pa je nekoliko puta poručila Takiju da prestane da laže. 

- Ako je Taki rekao da je imao nešto sa mnom, to je laž. Moram da se obratim Takiju. Prestani da lažeš. Ja sam Takiju dala povod, ali sad je dosta. Nije bilo ničega među nama. On je bio moja podrška,a sad više nije, jer ovo priča - pričala je veoma besno Teodora.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Delić

Podsećamo, Taki je pre nekoliko dana poludeo zbog svega što Boža iznosi o njegovom privatnom životu, pa ga je žestoko isprozivao. 

- Neka me ostave na miru, sve su to fanatici. S Teodorom sam dobar prijatelj i ona mi nije devojka zbog razlike u godinama. Prijatelji smo i podrška sam joj, a to što smo mi previše prisni i bliski je naša stvar. Oni se tamo ne podnose, oni su fanatici, vode svoje ratove. Rekla-kazala samo... Neka vode ratove među sobom, a Takija neka zaobiđu u širokom luku. Neka zaborave na moje postojanje - zaključio je Marinković za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading