EVO KAD TAKI ULAZI U ELITU: Majin otac progovorio o pojavljivanju u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

09.09.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njegovom ulasku se mnogo spekulisalo, a sad je konačno priznao istinu!

EVO KAD TAKI ULAZI U ELITU: Majin otac progovorio o pojavljivanju u rijalitiju!

Foto: Privatna arhiva, Republika, Shutterstock

Voditeljka Dušica Jakovljević večeras je u studiju ugostila Takija Marinkovića i Mladena Vuletića, koji su komentarisali dešavanja iz rijalitija. Oni su razgovoarali na razne teme, a onda je otac Maje Marinković konačno priznao da li će postatiu učesnik rijalitiaj "Elita"

Taki nikad ne bi ušao jer mu Maja ne dozvoljava - rekao je Mladen, a Taki je odmah priznao pravi razlog zbog kojeg nikad ne bi postao deo "Elite". 

- Veliko je iskušenje za mene, ja sam navikao da uvek izlazim. Meni je svaku noć žurka - objašnjavao je Marinković. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Taki Marinković

Podsećamo, Taki je povezivan sa aktuelnom učesnicom rijalitija programa, Teodorom Delić. Njih dvoje su pred njen ulazak u rijaliti kačili jako prisne slike, koje su nailazile na osude zbog razlike u godinama, a Delićeva je ipak odlučila da se ogradi od njega čim je stigla u Šimanovce i pokuša da uveri sve da između njih dvoje nije bilo nikad ništa više od prijateljstva. 

Uhvatio me za butinu, pa nije mi zavukao ruke u gaće. Meni mama stavi ruku na butinu, sestra, drugarice i drugovi. Nije me j*bao, nismo imali s*ksualni odnos ako me je uhvatio za butinu. Zašto ja ne bih pokazivala svoje telo kad sam lepa? Ja demantujem da sam Takijeva devojka. Taki se šali, zna se da smo samo prijatelji. Ja se ne ograđujem, ali hoću da bude jasno da nismo partneri jer ja imam dečka. Ja sam njemu podrška i on je meni podrška. Ja sam ostavila sa dečkom da bude pauza, jer ne znam šta on radi napolju, a on zna šta ja radim unutra - govorila je Teodora za Republiku pred ulazak u "Elitu". 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki i Teodora Delić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading