DECA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NE ŽELE DA IDU NJENIM STOPAMA: Bivša Pinkova voditeljka otkrila šok detalje!

Autor:

Zabava

09.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi nisu znali da njenu decu ne zanima medijski svet.

DECA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NE ŽELE DA IDU NJENIM STOPAMA: Bivša Pinkova voditeljka otkrila šok detalje!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kada je pre nekoliko dana u medijima objavljeno da Dušica Jakovljević posle više od deset godina napušta Pink televiziju, vest je odjeknula kao bomba. 

Dušica je rođena 14. novembra 1981. godine u Beogradu, Dušica je svojim voditeljskim angažmanima na ovoj televiziji stekla veliku popularnost među gledaocima.


Ona iz braka sa TV producentom Aleksandrom Miljušem ima dvoje dece - ćerku Anđelu i sina Ognjena. Iako je često u centru pažnje javnosti, Dušica je jednom prilikom istakla da njena deca nisu zainteresovana za medijsku priču i da nemaju fascinaciju poznatim ličnostima. 
Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević

Anđelu i Ognjena to trenutno uopšte ne zanima, čak su operisani od kompletne medijske priče da čak nemaju fascinacije poznatim ličnostima. Nedavno sam baš sa Anđelom razgovarala na temu toga što se ljudi slikaju sa poznatima, a ona je rekla da Bred Pit sad dođe njoj ne bi bilo zanimljivo da se fotografiše sa njim. Mislim da jedina osoba sa kojom bi se ona slikala je njen omiljeni glumac, Ljuba Bandović - rekla je voditeljka, a onda otkrila šta zanima njenog sina:

- Ognjena zanimaju fotografija i nedavno je dobio dron na poklon, tako da je već počeo da pravi neke snimke dronom i dobro mu ide - govorila je voditeljka i tom prilikom istakla da nikada nije pomišljala da promeni profesiju jer, kako kaže, obožava sve što njen posao zahteva i nosi sa sobom.

Jedna od najvažnijih stvari u životu Dušice Jakovljević su njeni prijatelji, koje ona smatra najboljom podrškom. Ona ističe da su njeni prijatelji zapravo i njeni najbolji prijatelji, jer su tu za nju uvek kada joj je potrebna podrška ili savet. Kada je bila na oporavku od bolesti, Dušica kaže da su joj upravo njeni prijatelji bili najveća podrška i da su se brinuli o njoj kao da je njihova mama.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dušica Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading