DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UHVAĆENA SA OVIM KOLEGOM: Nastao PRAVI HAOS u Berlinu, otkrivamo sve detalje!

Autor:

Zabava

06.11.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost ne prestaje da bruji o voditeljkinom potezu.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UHVAĆENA SA OVIM KOLEGOM: Nastao PRAVI HAOS u Berlinu, otkrivamo sve detalje!

Foto: instagram/milansimic

Dušica i Milan

O Dušici Jakovljević javnost ne prestaje da bruji nakon što je odlučila da ode sa Pinka, na neku drugu televiziju. Voditeljka je istog dana napustila Srbiju, a kako saznajemo ona je sa Milanom Kalinićem vodila program na jednoj proslavi u Berlinu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dušica Jakovljević

Naime, romske proslave su poznate po svojoj raskoši i veselju, a sinoćna proslava osamnaestog rođendana jednog mladića iz Berlina definitivno je opravdala ovu reputaciju. Naime, domaćin je za ovu priliku okupio preko 1000 zvanica, a za zabavu je angažovao čak i poznate voditelje Dušicu i Milana, kao i brojne muzičare. Dušica je posebno izazvala pažnju, budući da je narod voli, pa su prisutni gosti bili oduševljeni njenim izgledom, kao i pojavom. 

Republika

Foto: instagram/milansimic

Saša Matić

U atmosferu su uveli orkestar Aleksandra Sofrinijevića, a potom su se na bini smenjivala poznata imena sa estrade, kao što su Viki Miljković, Saša Matić, Snežana Đurišić, Aca Pejović i mnogi drugi. Međutim, najveće iznenađenje večeri bila je pojava folk zvezde Cece Ražnatović, koja je svojim hitom "Beograd" podigla goste na noge.

Republika

Foto: instagram/milansimic

Viki Miljković

Domaćin je za ovu priliku izdvojio ogroman novac, a prostor je bio dekorisan u čarobnom stilu. Međutim, najveća atrakcija večeri bila je džinovska torta u obliku poznate glumice Anđeline Džoli, koja je izazvala oduševljenje svih prisutnih. Konobari su se potrudili da dočaraju i njenu tetovažu, što je dodatno iznenadilo goste.

Republika

Foto: instagram/milansimic

Ceca Ražnatović

 


Inače, ova proslava je definitivno bila jedna od najvećih i najluksuznijih u Berlinu, a snimci sa društvenih mreža svedoče o tome da je atmosfera bila za pamćenje. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading