"VITEZU HRABROSTI, SREĆAN ROĐENDAN" Lazar Ristovski dobio posebnu ČESTITKU od nove tašte!

Autor:

Zabava

26.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac danas je napunio 71 godinu, a čestitku je dobio i od majke svoje 39 godina mlađe devojke!

"VITEZU HRABROSTI, SREĆAN ROĐENDAN" Lazar Ristovski dobio posebnu ČESTITKU od nove tašte!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram-anicalazicofficial

Lazar Ristovski, poznati srpski glumac, danas slavi svoj 71. rođendan, a njegova devojka, 39 godina mlađa Anica Lazić, mu je uputila emotivnu čestitku na društvenim mrežama. Međutim, ono što je zapalo za oko javnosti je poruka koju je Aničina majka, Ankica, ostavila ispod objave. Ankica je istakla koliko joj se Lazar sviđa i nazvala ga "vitezom hrabrosti".

- Srećan rođendan, vitezu hrabrosti! - napisala je Ankica, uz niz emotikona, pa se njena naslednica vrlo brzo oglasila:

- Hvala, mamita! Volim te! - odgovorila je glumica.

Republika

Foto: Instagram.com

Ankica čestitala Lazaru rođendan

Anica je, takođe, ispod svoje objave na mrežama napisala dugu i emotivnu poruku za svog partnera. Opisala ga je kao "pobednika", "dobročinitelja" i "našeg najvećeg umetnika". Naglasila je da je Lazar čovek široke svesti i dobrog srca, te da je upravo on ulepšao njen život na svim poljima. "Sada je ta sreća udvostručena", napisala je Anica. Na kraju poruke, izrazila mu je ljubav i poželela srećan rođendan.

- Lazar (značenje "Bog pomaže"). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Srećan ti rođendan! - napisala je ona.

Republika

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading