MERLINA DEVOJKA SPONZORUŠA OSTAVILA ZBOG BOGATAŠA: Ovu dirljivu pesmu je muzičar posvetio bivšoj!

Autor: P. R.

Zabava

31.07.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna priča koja slama srca!

MERLINA DEVOJKA SPONZORUŠA OSTAVILA ZBOG BOGATAŠA: Ovu dirljivu pesmu je muzičar posvetio bivšoj!

Foto: YouTube/Printscreen

Muzičar Dino Merlin ima brojne hitove, a jedna od njegova popularnijih pesama je svakako "Moj je život Švicarska" nastao je kao "posledica" jedne zanimljive situacije i nesrećne ljubavi.

Naime, kao mlad momak, Merlin se zaljubio u devojku koja je bila sponzoruša. Pošto je pevač tada bio jako siromašan, ona ga je ostavila i otišla u Švajcarku sa drugim, bogatim momkom. Kada se vratila u Sarajevo, Merlin se već proslavio i tada joj je prvi put otpevao ovu pesmu i poznate stihove: "Imam sve što poželim, samo jedno ne, da me neko bar na tren voli zbog mene".

Republika

Foto: ATAImages

Dino Merlin

Nakon toga, Dino je upoznao svoju suprugu Amelu u koju se zaljubio, a njihova ljubav traje i dan-danas. Ona se retko eksponira u javnosti i medijima, a njihova ljubavna priča bila je veoma komplikovana. Nakon što su uspeli da prevaziđu klasne razlike, i nakon što su Amelini roditelji napokon zavoleli pevača, sve je krenulo uzlaznom putanjom.

- Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću. Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni čuti za nju. Ali, eto vreme leči sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem - rekao je jednom prilikom Merlin.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Dino Merlin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading