TAMARA ĐURIĆ DOBILA POKLON IZ ZATVORA OD BIVŠEG MUŽA: Nikola Kačarević se oglasio iz zatvorske ćelije!

Autor:

Zabava

19.06.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić dobila poklon od bivšeg supruga Nikole Kačarevića iz zatvora!

TAMARA ĐURIĆ DOBILA POKLON IZ ZATVORA OD BIVŠEG MUŽA: Nikola Kačarević se oglasio iz zatvorske ćelije!

Foto: Ata images

Tamara Đurić i Nikola Kačarević

Starleta Tamara Đurić poznata je po burnom medijskom životu, a nedavno je dospela u žižu javnosti zbog njenog bivšeg supruga Nikole Kačarevića, koji je završio u zatvoru. 

Foto: Instagram/Printcreen

Tamara Đurić i Nikola Kačarević

 

Nikola Kačarević priveden je, kako piše Informer, sa još 16 osoba na "Vračaru" pod sumnjom da čini grupu takozvanih Radojevih "Vračaraca". Dugo se spekulisalo o bračnom statusu Tamare Đurić koja je sa svojim izabranikom Nikolom dobila ćerku kojoj su dali ime Tamara.

- U policiji smo bili kako bismo ćerki izvadili pasoš jer je vodim na more 9. septembra. Nije istina da mi je lupao šamare. Razvela sam se sporazumno. Divno iskustvo u koje sam ušla čistog srca i izašla čistog obraza. Uz Božiju pomoć nastavićemo pravim putem - poručila je ona za "Kurir".

 

Sada je Tamara na Instagramu objavila fotografiju koja je izazvala veliku polemiku na društvenim mrežama. Naime, Đurićeva je objavila buket crvenih ruža koje je dobila, a potom i fotografiju pisma, na kojoj je bila emotivna poruka od Kačarevića:

- Hvala ti za sve! Volim te! Nikola Kačarević - glasila je poruka koju je Tamara dobila uz buket crvenih ruža u obliku srca. 

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić i Nikola Kačarević

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading